info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099449

CNC Operatör till Göteborgs framsida: Öckerö

Berg Propulsion Production AB söker en teknikintresserad CNC Operatör till deras familjära produktionsteam i Göteborgs skärgård, Öckerö! Vill du vara en del av en global tillverkande miljö som präglas av sammanhållning och gemenskap tycker vi att du ska se hit, och ta ett samtal med oss. Vi arbetar med löpande urval så se till att söka redan idag. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Berg Propulsion Production AB

Plats: Långesandsvägen 1, 475 31 Öckerö

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid, Långsiktigt

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Berg Propulsion tillverkar propellrar till fartyg, färjor och större båtar och all produktion sker på Öckerö. I rollen som CNC operatör får du vara med från början till slut i hela produktionskedjan. Du får vara delaktig från programmering till färdig produkt, dessutom har du möjlighet att komma med förbättringsförslag och frågor. Vi tror att du har ett genuint intresse för teknik, kanske framförallt det marina? Det viktigaste är att du är en person som ser detaljer och förstår betydelsen i att vara ytterst noggrann i ditt arbete ihop med att vilja se resultat och jobba hårt.

Berg Propulsion bryr sig som sina anställda och även fast de är aktiva på den globala marknaden och att all försäljning sker utanför Sverige har de behållit sin familjära gemenskap, något som verkligen kännetecknar människorna på Öckerö. Trivs du därför i en likasinnad miljö där du dessutom får uppleva jul- och sommarfester, spontana AWs och andra roliga aktiviteter eller varför inte ett spontant dopp i havet? Då tycker vi helt klart att du ska söka dig hit!

Arbetstiderna är i dagsläget förlagda under dagtid, måndag till fredag där du har flex mellan KL 6-8 och KL 14.45-17. En kort rast vid KL 9-9.15 samt lunch KL 12-12.30. Din totala arbetsdag uppgår till 8 timmar. Skift kan dock bli aktuellt, där du ena veckan är tidig och andra veckan sen, du får veta mer om det om det blir aktuellt.

BERG PROPULSION står inför spännande tider med en transformation inom den marina sektorn där elektrifiering och automation kommer att vara en nyckel för att uppfylla miljökraven. Med deras vision "att göra den globala sjöfarten säker och hållbar" i fokus vill de vara en del av denna resa, driva utvecklingen av morgondagens lösningar och bidra till en hållbar framtid för branschen.

Du erbjuds

 • Att arbeta i ett globalt och sammansvetsat bolag
 • På sikt mycket goda utvecklingsmöjligheter i form av andra roller
 • Flexibel arbetstid och fri parkering

Arbetsuppgifter

 • Programmering av maskinerna
 • Rigga, ställa samt byta verktyg i kortare serier och program
 • Arbetet sker i Mazatrol-styrsystem och Siemens

Vi söker dig som

 • Allra helst har tidigare erfarenhet som CNC operatör eller en relevant utbildning. Har du inte detta är du varmt välkommen med din ansökan ändå då vi tror på att dina personliga egenskaper är det viktigaste för denna tjänst
 • Har god systemvana - du kommer att arbeta i Mazatrol och Siemens programvara
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det används i arbetet

Det är meriterande om du har

 • Jobbat i styrsystemen Mazatrol och Siemens samt har erfarenhet av CNC

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad

Din personliga lämplighet kommer att väga tyngst och vi söker efter dig som förstår innebörden av att arbeta kvalitativt, att du är ambitiös och vågar komma med förbättringsförslag samt är flexibel i situationer som kräver snabb omprioritering.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Berg Propulsion Production AB

BERG PROPULSION är en av världens ledande konstruktörer och tillverkare av propellrar med ställbara blad. De levererar helt kundanpassade huvudpropellrar, roderpropellrar, tvärgående propellrar och manöversystem.

Berg Propulsion är kända för deras banbrytande framdrivningssystem och tjänster, som säkerställer högsta möjliga effektivitet, tillförlitlighet och miljömässig hållbarhet. Med en rik historia som går tillbaka till 1912 har de kontinuerligt utvecklats för att leverera innovativa lösningar som formar framtiden för marin framdrivning.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Amanda Rees Fager eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgh04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099449

Ansök här