Sökresultat
Annons-ID: 15097267

CNC-operatör till Duroc Laser Coating!

Duroc Laser Coating AB

I rollen som CNC-operatör hos Duroc Laser Coating får du möjligheten att vara en del av ett spännande företag som är ledande inom laserytbehandling i Sverige! Nu söker de nästa kollega - vi ser fram emot DIN ansökan!

Ansök här

Företag: Duroc Laser Coating AB

Stad: Luleå

Jobbkategori: Manufacturing

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Duroc Laser Coating är Sveriges ledande företag inom laserytbehandling och driver kontinuerlig utveckling framåt. De erbjuder sina kunder skräddarsydd laserpåsvetsning av slitageutsatta ytor på metalliska komponenter. Kunderna återfinns inom olika branscher och är av olika storlek, där behoven är allt från engångsjobb till återkommande arbeten. Här får du möjligheten att arbeta i en högteknologisk miljö. I din roll som CNC-operatör får du möjligheten att bli en del av ett sammansvetsat gäng bestående av 12 medarbetare. För att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning på plats.

I rollen som CNC-operatör kommer du arbeta med en CNC-svarv där dina arbetsuppgifter främst består av:

 • Mätning
 • Svarvning av specifik produkt enligt färdiga program
 • Kvalitetssäkring av arbete
 • Allmänna arbetsuppgifter i verkstaden

På sikt kan det även bli aktuellt med laserpåsvetsning och laserhärdning i Durocs lasermaskiner.

Arbetet sker i tvåskift, förmiddag och eftermiddag, måndag till fredag.

Vi söker dig som

 • Behärskar svenska obehindrat
 • Har en slutförd gymnasieexamen
 • Har ett genuint tekniskt intresse

Det är meriterande om du har god verkstadsvana, erfarenhet av CNC-bearbetning, programmering, svetsning, svarvning och laserteknik.

För Duroc är det viktigt att hitta rätt person till sitt team! För att lyckas i rollen är du:

 • Noggrann
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Duroc Laser Coating AB

Läs mer om Duroc Laser Coating här!

Bli direktrekryterad till Duroc Laser Coating AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här