My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101987

CNC-operatörer till snabbväxande bolag i Götene

Vår kund växer så det knakar, därför hjälper vi till med att utöka deras produktion med två CNC-operatörer! Missa inte chansen att få vara med på en resa i ett företag med snabb tillväxt, passa på att söka redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Plats: Götene

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid, 2-skift

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vår kund erbjuder smarta, lättanvända maskiner för plåtbearbetning som sparar material, tid och miljö. Bolaget är experter inom plåtbearbetningsutrustning och erbjuder ett brett sortiment av lösningar och produkter för företag som är verksamma inom plåtslageri, byggnadsindustri och tillverkningsindustri. Vår kund passar även på att ta tillvara på deras tillväxtresa och har nyligen investerat i ny teknik till deras maskinpark!

Du kommer tillhöra ett team som roterar mellan skiften och gruppen präglas av en bra teamkänsla där man ställer upp och hjälper varandra över gränserna, allt för att skapa bra resultat i jobbet. Du kommer främst jobba med att tillverka detaljer till deras egenutvecklade gradsaxar och kvantmaskiner.

Arbetet är upplagt i två-skift med morgonpass mellan 05.40-13.45 måndag till fredag och kvällspass 13.30-23.00 måndag till torssdag, skiften byts varannan vecka,

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig under 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kundbolaget, så länge samtliga parter vill fortsätta samarbetet. Du kommer behöva genomgå en hälsounderökning i form av drogtest, för att få en anställning krävs ett negativt resultat och detta genomförs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Du erbjuds

 • En långsiktig möjlighet i ett bolag som växer med riktigt goda framtidsutsikter
 • En arbetsplats med god sammanhållning och ett härligt team där man hjälper varandra

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av bearbetning i CNC-maskiner, alternativt
 • Har en utbildning med CNC-inriktning från yrkeshögskola
 • Har goda kunskaper i ritningsläsning
 • Har obehindrade kunskaper i svenska, både i tal och skrift då det krävs för att genomföra arbetsuppgifterna

Det är meriterande om du har

 • Tidigare programeringsvana
 • Truckkort B1 & B6 för motviktstruck och fyrvägstruck

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självutvecklande
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Angelica Westlin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101987

Ansök här