My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100824

Customer Success Manager till Avy-Tmpl

Avy-Tmpl

Avy-Tmpl är mer än en plats att arbeta på. Här är du omgiven av högpresterande, drivna och engagerade kollegor som har roligt på jobbet. Avy-Tmpl är ett SaaS-bolag som utvecklat en mycket uppskattad boendeplattform för fastighetsbolag och dess hyresgäster. Nu söker vi en Customer Success Manager som är passionerad för att bygga långsiktiga relationer och har en naturlig förmåga att förstå och möta kundernas behov och utmaningar. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Företag: Avy-Tmpl

Plats: Stockholm, Kungsholmen

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som Customer Success Manager hos Avy-Tmpl blir du en avgörande del av vårt team. Du blir den dedikerade kontaktpersonen för en portfölj av kunder och spelar en nyckelroll i att säkerställa kundengagemang, värdeskapande och hög kundnöjdhet i den dagliga användningen av vår plattform. Du kommer att jobba nära tillsammans med våra team inom Account Management, Support, Tech och Produktutveckling.

Du erbjuds

 • Att bli en del av en driven och framåtriktad miljö där du har möjlighet att vara med och påverka utfallet i stor grad
 • En utvecklande roll i ett växande tech-bolag som är uppbackat av branschens ledande investerare och med internationell potential
 • En social och härlig arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar

Arbetsuppgifter

 • Implementera och utbilda nya kunder i hur de bäst använder plattformen för att uppnå sina mål
 • Regelbundet uppdatera och utbilda befintliga kunder om ny funktionalitet för att säkerställa att de får ut det mesta av våra tjänster
 • Proaktivt och datadrivet följa upp med kunder för att förstå deras behov och identifiera möjligheter för förbättring
 • Kontinuerligt arbete för att höja kundnöjdheten och säkerställa en positiv kundupplevelse
 • Skapa och underhålla utbildningsmaterial och uppföljningsdokumentation som stödjer kundernas framgång

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet som Customer Success Manager, gärna inom SaaS
 • Har en avklarad universitets/högskoleutbildning
 • Erfarenhet av CRM-system och andra verktyg som används inom kundrelationshantering
 • Har en förståelse för implementering, integrationer och en allmänt god förståelse för data & analys

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Självgående
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Avy-Tmpl

Avy-Tmpl är idag den ledande boendeplattformen i Sverige med fokus på boendeupplevelsen. Bolaget har ett flertal kända fastighetskunder såsom Lundbergs, Wallenstam, SBB, MKB, Huge, Framtidenkoncernen, mfl. Affärsmodellen är en abonnemangsmodell och Avy-Tmpl har idag drygt 30 MSEK i sådana återkommande intäkter.

Genom boendeplattformen kan fastighetsägare och förvaltare erbjuda boende en modernare service, och samtidigt lägga grunden för att arbeta mer kostnadseffektivt och hållbart. Boendeappen som är en hörnsten i produkten samlar det mesta kring boendet på en och samma plats, där hyresgäster kan sköta alltifrån digital betalning av hyra, felanmälan och kommunikation med sin fastighetsägare, till att ta del av noggrant utvalda boendetjänster för en tryggare och enklare boendeupplevelse. Boendeappen tillsammans med unik kundinsikt, ett brett utbud av boendetjänster samt ett öppet ramverk för integration är grunden i Avy-Tmpls produkt som transformerar boendet från att enbart fungera som tak över huvudet, till en upplevelse som är bekväm, trygg och hållbar.

Bli direktrekryterad till Avy-Tmpl

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Mikaela Hofstedt eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100824

Ansök här