info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099753

C#-utvecklare med intresse för kvalitet!

Vill du vara med och ta fram riktigt bra kod som gör skillnad? Vi söker nu dig som är utvecklare och drivs av att få sätta kvalitet i främsta fokus. Här får du arbeta brett i din roll som utvecklare och det du gör här kommer ha inverkan på både nationell och internationell säkerhet. Välkommen in med din ansökan så berättar vi mer!

Ansök här

Plats: Linköping

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en mjukvaruutvecklare inom C# som vill arbeta i en bred och kreativ roll mot en produkt som gör skillnad i omvärlden. Här kommer du fokusera på underhåll och förbättring av befintlig mjukvara där ditt ansvar sträcker sig över hela processen, innefattande dokumentation, kodning, skriva automatiserade testfall och testa mjukvaran. Fokus i teamet ligger på att möta kundernas förväntningar och skapa en användarvänlig kod som håller över tid. Du kommer arbeta i både Windows- och Linuxmiljö.

Då teamet arbetar med komplexa projekt kommer du befinna dig i en strukturerad miljö med tydliga krav och målbilder men då ni också arbetar brett, i ett krossfunktionellt team, kommer vardagarna präglas av mer agilt arbete med korta cykler och täta samarbeten. Detta ger dig som junior goda förutsättningar att ta dig an uppgifterna och utvecklas väl i rollen, med trygga riktlinjer och stöttning omkring dig.

Du erbjuds

Här erbjuds du att få arbeta i en världsledande koncern med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi dessutom stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande!

Vi söker dig som

  • Erhåller en högskoleexamen inom ett för tjänsten relevant område, exempelvis datateknik
  • Besitter goda kunskaper inom C#-utveckling
  • Har en förståelse för databas, användargränssnitt, nätverk och konfiguration av servrar
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då detta är ett krav för tjänsten
  • Har svenskt medborgarskap, detta då tjänsten är placerad i säkerhetsklass och kräver en godkänd säkerhetsprövning utifrån 3 kap 1§ i Säkerhetsskyddslagen. Läs mer om vad en säkerhetsprövning innebär här

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från ett liknande arbete som utvecklare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Kvalitetsmedveten
  • problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099753

Ansök här