info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099505

Cyber Security Consultant till mnemonic

Mnemonic

mnemonic brinner för den individuella utvecklingen och erbjuder en långsiktig och trygg anställning på ett bolag i en minst sagt aktuell bransch. Vi söker dig med stark teknisk kompetens och nyfikenhet att djupdyka i Security Operations, Digital Forensics och Threat Intelligence. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Mnemonic

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

mnemonic är ett internationellt företag som erbjuder ett brett utbud av IT- och informationssäkerhetstjänster. mnemonic svarar på regionens allvarligaste cyberattacker och arbetar sida vid sida med många av Europas viktigaste organisationer i syfte att skydda och förebygga nutida och framtida cyberattacker.

mnemonic som koncern består i dagsläget av mer än 350 säkerhetsexperter där majoriteten arbetar i motsvarande roller som tekniska konsulter. På kontoret i Kista sitter dina framtida 25 kollegor, bolagets VD, säljare och din närmsta chef.

Du erbjuds:

 • Att bli en del av ett företag som satsar på den individuella utvecklingen, där din karriärresa styrs efter vad du tycker är spännande
 • Återkommande placering på Great Place to Work som en av Norges och Europas främsta arbetsplatser
 • Möjlighet till tjänstebil

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med Mnemonics Threat Hunting-program, där du som konsult har en betydande roll i leveranser mot kund
 • Analysera hot och data från tusentals incidenter identifierade av Mnemonic
 • Efter behov utföra kontinuerliga förbättringsaktiviteter av processer, procedurer, metoder och verktyg
 • Utreda incidenter och säkerhetshändelser hos dina kunder

Vi söker dig som

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du vara självgående med djupgående teknisk kunskap och nyfikenhet att djupdyka i Security Operations, Digital Forensics och Threat Intelligence. Utöver detta söker vi dig som:

 • Har en universitetsutbildning inom IT och/eller säkerhet samt har relevant erfarenhet på heltid efter dina studier
 • Tidigare arbetat i Microsoft med Azure
 • Har erfarenhet av Microsoft Defender
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, detta då du kommer att använda båda språken i ditt dagliga arbete

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med Logg/SIEM och/eller med Nätverk / CCNA / CCNP.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mnemonic

mnemonic responds to the region’s most serious cyberattacks. We work side by side with Europe’s most important organisations and critical infrastructure to protect them from the cyberattacks they see today, and what they can expect to see tomorrow.

At more than 350 employees, we are amongst the largest pure play security companies in Europe, and continue to grow rapidly in Norway and internationally. In addition, we are continually ranked by Great Place to Work as one of Norway’s and Europe’s top workplaces.

Bli direktrekryterad till Mnemonic

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Mikaela Hofstedt eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099505

Ansök här