My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103322

D365 F&O, Azure & Power Platform Architect I-talent 2024

Scania CV Aktiebolag - Scania Cv Aktiebolag

För åttonde gången drar Scania i gång sitt uppskattade I-Talent Program! Detta är programmet för dig med ett stort driv att utvecklas, som gärna bidrar med nya idéer och som vill vara en del i arbetet med att driva omställningen mot en mer hållbar transportindustri! Tar du examen 2024 eller har max ett par års erfarenhet i din IT-karriär är detta för dig!

Ansök här

Företag: Scania CV Aktiebolag - Scania Cv Aktiebolag

Plats: Södertälje

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Visstid 6 mån, god chans till tillsvidareanställning

Startdatum: September 2024

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Scania är ett av Sveriges största företag och erbjuder lastbilar och bussar för tunga transporter i kombination med ett bredd produktrelaterat utbud av tjänster. De har målsättningen att driva omställningen till ett hållbart transportsystem genom att utveckla säkra, smarta och energieffektiva transportlösningar som är bättre för både människor och vår planet. De har idag runt 50 000 medarbetare i cirka 100 länder och tillsammans med partners och kunder driver de omställningen mot en mer hållbar transportindustri och är både trendsättare och pionjärer inom elektrifiering och hållbara transportsystem.

Tillsammans med flertalet andra I-talents kommer du erbjudas en unik chans att delta i ett program som kommer kickstarta din resa hos Scania. Du anställs i en specifik roll och tillhör ett team men varvar arbetet i din roll med träffar tillsammans med de andra I-talents. Programmet startar varje höst och är utformat för dig som är junior i din karriär och för att du ska få de bästa möjliga förutsättningarna att växa in i din roll. I-talent består, utöver arbete i ditt team, i huvudsak av tre delar - ”Learning your professional role”, ”Go-and-see” och ”Training”. Detta ger även mycket goda möjligheter att bygga ett bra nätverk inom Scania och förutom dina I-talents-kollegor och din närmsta chef tilldelas du även en buddy som kommer att finnas där för dig din första tid.

Hos Scania erbjuds du en mångkulturell arbetsmiljö med ambitiösa kollegor och ett företag som satsar på sitt ledarskap. Här finns plats för alla att växa, oavsett om du vill vara generalist, specialist eller ledare. Har du rätt inställning och är motiverad att ta ansvar har du alla möjligheter att utvecklas!

Läs mer om programmet här: https://aw.italentscania.com

D365 F&O, Azure and Power Platform specialist

Du kommer att vara en del av ett progressivt, internationellt och socialt team där din roll kommer att kretsa kring att utveckla funktioner och implementera Azure och Power Platform. Teamet består av 10+ medlemmar dedikerade till olika aspekter av Dynamics, inklusive Center of Excellence-arbete och blueprint särskilt inom området för finans- och verksamhetsapplikationer. Denna position passar dig som vill lära dig mer om ERP-systemet och verksamhetsorganisationen på Scania IT, genom att använda Dynamics 365 och Power Platform. Rollen kommer att mynna ut i en utvecklarroll, men du behöver inte ha djup teknisk kunskap för att passa in i kravprofilen. Om du har kunskap om kodning, är snabb på att lära och har en drivkraft att lära dig mer, är detta en lämplig position för dig!

Vi söker dig som

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för såväl tjänsten som Scania som företag. Vi söker efter engagerade och duktiga problemlösare som gärna kommer med nya idéer om hur saker kan förbättras och utvecklas. Det är av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga och tar ett stort ansvar för ditt eget lärande. Gör du det finns oändliga möjligheter att utvecklas. Exempelvis har tidigare I-talents nu både ledar- och specialistroller!

Vidare har du ....

  • Åtminstone en kandidatexamen, helst inom IT-området.
  • Möjlighet att börja programmet i september 2024 och har högst 2 års tidigare erfarenhet vid starten.
  • Har viss kunskap om Dynamics, Azure och/eller Power Platform, med förmågan att visa ett starkt intresse för att lära sig Dynamics.
  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter på engelska.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Rekryteringsprocessen

  • Telefonintervju med Academic Work
  • Tester (problemlösning + personlighet)
  • Djupintervju med Academic Work
  • Intervju med Scania (vid vissa tjänster tillämpas även programmeringstester)
  • Referenser + beslut

Bli direktrekryterad till Scania CV Aktiebolag - Scania Cv Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Milly Ellqvist Weidstam eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103322

Ansök här