My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102042

Däckmontörer sökes för vårens däcksäsong i Umeå!

Har du ett bilintresse och vill arbeta som däckskiftare? Academic Work söker nu åt kunds räkning däckbytare till deras verksamhet i Umeå. Som däckmontör kommer du att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta, montera och balansera däck. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Plats: Umeå

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: April

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work söker åt kunds räkning däckmontörer till vårens däcksäsong i Umeå! I tjänsten som däckmontör så kommer du att arbeta med att byta däck på kundernas bilar. Kunderna kommer att lämna sina bilar på parkeringen, registrera sin ankomst och sedan är det upp till dig och teamet att göra resten av arbetet. Du kommer att arbeta med att köra in bilen till verkstaden varav centrala delar innefattar byte av däck, rengöring och lagerföring innan bilen sedan återlämnas till kunden.

I rollen som däckmontör kommer du arbeta antingen 07-16 alternativt 7.40-16.40. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däcksäsongen på cirka 1,5 månader med start under april månad. För rätt person finns goda möjligheter för arbete under sommaren inom företaget.

Du erbjuds en introduktion i arbetet för att du ska trivas och arbeta på ett säkert sätt. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

Vi söker dig som

  • Är i god fysisk form och gillar att arbeta med kroppen då jobbet är fysiskt tungt
  • Kan obehindrat kommunicera på svenska, detta för att tillgodogöra dig instruktioner och säkerhetsinformation på bästa möjliga sätt
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller med annan typ av kroppsligt arbete.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Lösningsfokuserad
  • Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Moa Sällström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102042

Ansök här