My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101889

Dags att ta nästa kliv i karriären? Bli teknisk innesäljare till Drivhuset

Drivhuset

Har du en bakgrund inom HVAC, VA eller el och är redo för nästa steg i karriären? Drivs du av kundkontakt och att erbjuda anpassade lösningar för dina kunder? Då är detta tjänsten för dig! Hos Drivhuset får du stor frihet att påverka ditt arbete samtidigt som du får utvecklas i din karriär. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Drivhuset

Plats: Mjölby

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Välkommen till Drivhuset, en del av BEVI-gruppen. Drivhuset arbetar med drivteknik och drivsystem, genom att leverera energieffektiva produkter, elmotorstyrningar och kompletta lösningar för industri, HVAC och VA. Ditt arbete som innesäljare består av orderhantering, ge teknisk support, skriva offerter samt merförsäljning av vårt övriga produktsortiment.

Du erbjuds

 • En spännande roll med varierande uppgifter som kan utvecklas efter individ
 • Frihet under ansvar, här kommer du få en chef som litar på dig samtidigt som han stöttar vid behov
 • Ett härligt företag med högt i tak och lång erfarenhet, här stöttar man varandra och lär sig tillsammans
 • Goda karriärsmöjligheter inom bolaget och koncernen, med möjlighet att utvecklas inom sin säljroll.

Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär produktsupport, order- och offerthantering på frekvensomriktare, flödesmätare och el-motorer. Du kommer hantera kundsupport i telefon och e-mail och guida kunderna att välja rätt produkt och lösning. Tjänsten innebär även programmering av frekvensomriktare innan leverans. På sikt ser vi att du vill utvecklas och ta större ansvar inom försäljning.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieutbildning inom el, teknik eller motsvarande
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom el, ventilation, industri eller VA
 • Har en god datorvana
 • Har mycket goda kunskaper i Svenska och engelska i tal och skift
 • Har ett B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknisk försäljning
 • Erfarenhet av Frekvensomriktare, El-motorer och Flödesmätare Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

Övrig information:

 • Resor i arbetet kan förekomma.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Drivhuset

DrivHuset AB är ett företag med hög kompetens inom drivteknik och drivsystem. Vi levererar energieffektiva produkter, elmotorstyrningar och kompletta lösningar för Industri, HVAC och VA som frekvensomriktare, mjukstartare, elmotorer, växelmotorer och kompletterande produkter. Både som komponenter och i paket eller som färdiga lösningar inbyggt i apparatskåp efter kundens behov. Vi levererar även flödesmätare och industrikomponenter för tryck och temperatur, startapparater och kontaktorer, motorskyddsbrytare och magnetventiler.

Sedan januari 2023 ingår Drivhuset i BEVI-gruppen BEVI AB är ett av Nordens största företag som sedan 1931 erbjuder innovativa och energieffektiva produkter, system och tjänster inom områdena elektriska drivsystem och kraftgenerering. Vi är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Kina och Indien. Huvudkontoret ligger i småländska Blomstermåla som omfattar lager, produktion, service, innovation och teknisk utveckling. Vid regionkontoret i Umeå har vi vårt norrländska lager och erbjuder pumpservice och i Mjölby finns Drivhuset med fokus på Frekvensomriktare. Sammantaget i BEVI-gruppen erbjuder vi ett omfattande produktutbud av elmotorer, generatorer, transmissioner, kraftelektronik, lindningsmaterial, pumpar, service och utveckling.

Bli direktrekryterad till Drivhuset

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Preuss eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101889

Ansök här