Sökresultat
Annons-ID: 15095089

Dansktalande Inside Sales Account Manager till Axis Communications!

Axis Communications Aktiebolag

Axis Communications söker deras nya Inside Sales Account Manager för att stärka deras team. Som Inside Sales Account Manager kommer du att vara en central del av deras verksamhet och ansvara för hanteringen av partners på den danska marknaden. Oavsett om du är junior eller senior inom försäljning kommer du att ha en viktig roll i att främja deras produktplattform och bidra till deras framgång som ett världsledande företag inom videoövervakning. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Axis Communications Aktiebolag

Stad: Lund

Jobbkategori: Sales

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Axis Communications är branschledande inom nätverksvideo och har samarbeten med partners över hela världen för att leverera kundanpassade lösningar. Med över 4 000 engagerade medarbetare i mer än 50 länder, strävar dem efter att utveckla innovativa och högkvalitativa lösningar som uppfyller kundernas krav. Deras huvudkontor ligger i Lund med en miljö som genomsyras av prestigelöshet där alla medarbetare, oavsett roll, värdesätts högt och behandlas lika.

Som Inside Sales Account Manager kommer du att att arbeta mot den danska marknaden, där du självständigt kan utforma strategier för varje partner och anpassa lösningar efter deras specifika behov. Du kommer att fungera som spindeln i nätet och arbeta med både stora och små kunder. Teamet är på ca 30 personer runt om i Norden, det svenska teamet, bestående av 5 personer kommer vara dina nära kollegor på kontoret. I Danmark kommer du att arbeta sida vid sida med deras Key Account Manager och Sales Engineer.

Din huvudsakliga uppgift som Inside Sales Account Manager kommer att vara att vårda och stärka relationerna med befintliga partners samt erbjuda kontinuerligt stöd och presentera nya produkter på marknaden. Genom att bygga starka relationer och förtroende hjälper du dina partners att förstå fördelarna med Axis Communications och förbli deras förstahandsval. Du kommer också att vara ansvarig för att hantera och lösa tekniska frågor snabbt samt aktivt arbeta för att hitta nya möjligheter att utveckla partnerskapet. Utöver att arbeta med befintliga kunder kommer du att kontakta tidigare kunder för att expandera nätverket och stärka Axis Communications närvaro på marknaden. Genom att identifiera nya möjligheter och samarbeta med distributörer och företag som hanterar liknande produkter kommer du att ytterligare stärka Axis Communications närvaro och framgång.

Dina primära arbetsuppgifter som Inside Sales Account Manager kommer att inkludera:

 • Driva försäljningen i Danmark tillsammans med ditt team
 • Utveckla nya affärsmöjligheter med befintliga kunder och/eller identifiera områden för förbättring
 • Fungera som huvudkontakt för ärenden som rör dina konton
 • Bearbeta tidigare kunder för att återupprätta kontakten
 • Identifiera, etablera och bibehålla lönsamma relationer med återförsäljare, IT- och säkerhetsintegratörer samt kanaldistributörer
 • Prognostisera och följa upp nyckeltal för dina konton, exempelvis kvartalsresultat och årliga prognoser
 • Besöka och delta vid vissa mässor och utställningar

Vi söker dig som

 • Kan uttrycka dig obehindrat i danska både i tal och skrift, detta då språket används dagligen i kontakt med kunder
 • Kan uttrycka dig obehindrat i engelska både i tal och skrift
 • Brinner för relationsskapande och har en stark kommunikativ sida
 • Har erfarenhet av en kommersiell roll från exempelvis serviceyrken inom B2B, callcenter, inom detaljhandeln eller kundtjänst
 • Erfarenhet eller ett intresse för teknik
 • God dator och systemvana

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Initiativtagande: Uppmuntrar initiativ och arbetar för att förbättra och utveckla sitt arbete och arbetsplats
 • Driven och målinriktad: Du har en stark drivkraft och kan arbeta fokuserat mot uppsatta mål
 • Öppen och ödmjuk: Värdesätter en ödmjuk inställning och en öppenhet för nya idéer och perspektiv
 • Långsiktig: Strävar efter att bygga starka och hållbara relationer både internt och externt

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Axis Communications Aktiebolag

Läs mer om Axis Communications här

Bli direktrekryterad till Axis Communications Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här