My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103150

Deltidserbjudande hos ledande aktör inom bilindustrin!

Drömmer du om en karriär där passion för bilindustrin möter engagemang för säkerhet? Nu har du möjligheten att ansluta till ett topprankat företag inom bilsektorn, där du får chansen att vara en del av deras säkerhetscenter. Med målet att göra vägarna säkrare för alla, erbjuder vi dig chansen att verkligen göra skillnad. Ta steget idag och bli en del av vårt team som strävar efter att förvandla världen till en säkrare plats – din ansökan kan bli startskottet för en spännande framtid!

Ansök här

Plats: Torslanda

Jobbkategori: IT

Omfattning: Deltid

Startdatum: V. 18 - V. 28

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I denna roll kommer du att vara en viktig del i att samla och analysera data om trafikolyckor för att bidra till att öka säkerheten i bilindustrin. Målet med vår avdelning är att genom en djupare förståelse för orsaker och konsekvenser av olyckor, bidra till utvecklingen av innovativa säkerhetsfunktioner. Vi är nu på jakt efter ytterligare talanger som kan hjälpa oss att effektivt hantera och uppdatera vår databas.

Som en del av vårt team kommer ditt ansvar att omfatta digitalisering och verifiering av information från olycksfall och tillhörande rapporter, strukturerat enligt en väldefinierad metod. Du kommer att genomgå en omfattande utbildning för att behärska nödvändiga tekniker för korrekt kodning av information samt för att effektivt navigera och utnyttja vårt avancerade databassystem.

Under den initiala upplärningsperioden förväntas du vara tillgänglig för heltidsarbete för att säkerställa en grundlig och effektiv inlärning av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden. Denna fas är avgörande för att du ska få den kunskap och de färdigheter som krävs för att framgångsrikt bidra till vårt team. Efter avslutad utbildning kommer arbetstiden att bli mer flexibel, med möjlighet att anpassa dina arbetstimmar över veckan för att balansera arbetsliv och privatliv. Denna flexibilitet syftar till att uppmuntra en produktiv och hållbar arbetsmiljö som gynnar både våra anställda och vår verksamhet.

Du erbjuds

 • Möjlighet att göra skillnad: Bidra direkt till ökad säkerhet inom bilindustrin genom att analysera data om trafikolyckor.
 • Innovation inom säkerhet: Spela en nyckelroll i utvecklingen av banbrytande säkerhetsfunktioner genom insikter om olyckors orsaker och konsekvenser.
 • Specialiserad databashantering: Få ansvar för att hantera och kontinuerligt uppdatera vår databas med den senaste informationen.
 • Expertis i digitalisering: Arbeta med digitalisering och verifiering av olycksdata och rapporter, med hjälp av väldefinierade metoder.
 • Utbildning och utveckling: Genomgå omfattande utbildning för att bemästra avancerade tekniker inom datakodning och databassystem.
 • Del av ett passionerat team: Anslut till ett engagerat team som strävar efter att göra vägarna säkrare för alla.

Arbetsuppgifter

 • Inmatning av data
 • Kodning av data för att följa interna klassificeringar
 • Kommunikation med teammedlemmar om hjälp eller förtydliganden

Vi söker dig som

 • Är studerande
 • Har erfarenhet av dataregistrering
 • Har erfarenhet av MS Word
 • Har erfarenhet av öppen källkod
 • Är obehindrad på svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språk används i det dagliga arbetet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
 • Flexibel

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sanam Talimy eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103150

Ansök här