My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101115

Deltidstjänst som systemadministratör hos Försvarsbolag!

Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för teknisk problemlösning inom IT och vill ha ett lärorikt deltidsjobb att kombinera med studierna. Här kommer du få utveckla dina kunskaper i en bred roll med ett motiverat och stöttande team i ryggen. Kanske är detta början på din kommande karriär efter examen?

Ansök här

Plats: Linköping

Jobbkategori: IT

Omfattning: Deltid, 12h/vecka

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Välkommen in till ett av Linköpings häftigaste bolag. Här kommer du få arbeta med systemadministration inom IT-säkerhet. Nyckelord i din roll kommer vara drift, installation, användarsupport och säkerhetspatchning. Då teamet arbetar brett kommer du dessutom få en inblick i flera områden vilket gör att du, med ett nyfiket mindset, har goda förutsättningar att utvecklas mycket under din tid i rollen.

Rollen innefattar att du är inne och arbetar någon dag i veckan men det är flexibelt hur du lägger upp din tid och därför enkelt att kombinera med ditt skolschema. Möjlighet till att arbeta mer under sommaren kommer också finnas, men det är inget krav.

Du erbjuds Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs gärna mer om vårt konsulterbjudande!

Vi söker dig som

  • Har en pågående utbildning inom till exempel systemvetenskap eller liknande
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då arbetet kommer ske på båda språk
  • Har svenskt medborgarskap, detta då tjänsten är placerad i säkerhetsklass och kräver en godkänd säkerhetsprövning utifrån 3 kap 1§ i Säkerhetsskyddslagen. Läs mer om vad en säkerhetsprövning innebär här

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Problemlösande
  • Självutvecklande
  • Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101115

Ansök här