My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104362

Demand Planner till Teledyne FLIR!

FLIR Systems Aktiebolag

Har du nyligen tagit examen och är redo för rollen som planerare alternativt erfarenhet inom produktionsplanering och vill ta ditt nästa steg? Vill du bli en del av en häftig miljö i produktionen av högteknologiska värmekameror? Sök rollen som Demand Planner redan idag - vi applicerar löpande urval.

Ansök här

Företag: FLIR Systems Aktiebolag

Plats: Täby

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen kommer du att vara spindeln i nätet där du innehar stora kontaktytor på hela Teledyne FLIR. Du kommer ha ett nära samarbete med produktionen och får en unik inblick i produktionsprocesserna samt ha nära samarbeten med PM såväl som säljare på en global nivå. I rollen kommer du bland annat att vara med och bestämma strategier för planering av Teledyne FLIRs produkter. Du kommer att vara ansvarig för behovsplaneringen i Sverige samt kontoret i Tallinn. I rollen kommer du att arbeta mycket med historiska data, analysera trender, säsongen för att sedan sätta en 12 månaders rullande prognos. I rollen kommer du att arbeta i en varierad vardag där du förväntas kunna vara flexibel i ditt arbetssätt.

Hos Teledyne FLIR välkomnas du in i ett härligt gäng som jobbar med planering för produktionen av högteknologiska värmekameror. Här får du med rätt inställning chansen att ta initiativ, visa framfötterna och utvecklas i en spännande roll som demand planner. Teledyne FLIR är världsledande inom sitt område och de växer som bolag. De arbetar med den senaste tekniken i de högteknologiska värmekamerorna som både utvecklas och produceras på bolaget. Vill du veta mer om Teledyne FLIRS kameror? Läs mer här!

Du erbjuds

 • Möjligheten att utvecklas och växa på ett yrkesmässigt plan inom företaget
 • Trevlig arbetsmiljö i moderna lokaler och härlig stämning bland kollegorna
 • Gå bredvid en senior kollega för att lära sig allt inom området

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Sätta en 12 månades rullande behovs plan.
 • Hålla koll på lagernivåer för våra producerade enheter och orderingång.
 • Delta i arbetet med löpande förbättringar av avdelningens verksamhet och arbetsprocesser där du har möjlighet att driva egna projekt.
 • Uppföljning av omsättning: faktisk omsättning samt prognostiserad omsättning gentemot hur Teledyne FLIR driver material för att täcka det tänka målet.
 • Delaktig i EOL processer samt NPI output.
 • Se till att behovet är korrekt och realistiskt i systemet i förhållande till strategi och kapacitet.
 • Strategi kring behov, se över säkerhetslagar och optimala lagernivåer.

Vi söker dig som

 • Innehar en eftergymnasial utbildning inom relevenat inriktning, såsom logistik, ekonomi eller liknande.
 • Har goda kunskaper i officepaketet, framförallt i Excel
 • Är flytande i det svenska som engelska språket, såväl i tal som i skrift

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet inom produktionsplanering
 • Erfarenhet inom SAP, gärna med MM/PP modulen
 • Tidigare arbetat i Power BI.

Som person är du analytisk, kommunikativ, iniativtagande samt orädd. Som person tycker du om samt motiveras av möjligheten att påverka genom att jobba med förbättringar i processer och tar därför gärna initiativ till att framhäva alternativa sätt att utföra arbetet på. Du kommer även att få driva egna projekt inom gruppen. Vi ser dessutom att du är en lagspelare och arbetar bra i grupp då arbetet till viss del utförs i team där ni stöttar varandra.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

FLIR Systems Aktiebolag

Läs mer om FLIR här

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Olivia Waller eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104362

Ansök här