Sökresultat
Annons-ID: 15094404

Drift- och underhållstekniker till Adven i Älmhult!

Adven Sverige AB

Söker du en ny utmaning och vill arbeta med morgondagens energi- och vattenlösningar hos en av Nordens största energileverantörer? Nu söker Adven en Drift- och underhållstekniker till deras anläggningar i Älmhult. Är du en ansvarstagande, målinriktad och samarbetsinriktad person med erfarenhet eller utbildning inom drift och underhåll? Då kan det här vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Adven Sverige AB

Stad: Älmhult

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, med beredskapstid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Adven drivs av att ta fram morgondagens energi- och vattenlösningar som främjar företag, människor och miljön. De strävar alltid efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vill göra skillnad med varje hållbar lösning de hittar, bygger och genomför tillsammans med deras kunder. Du får en nyckelroll inom energisektorn hos en arbetsgivare som månar om sina anställda och erbjuder flertalet förmåner. För rätt person finns även goda möjligheter att avancera inom bolaget på sikt.

Du erbjuds

 • Att bli del av ett internationellt snabbväxande företag där du utmanas med intressanta och varierande arbetsuppgifter och projekt
 • Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
 • Förmåner i form av bland annat bonus på årslönen

Du kommer att arbeta på olika anläggningar i Älmhult och Sösdala och det unika är att du kommer att följa hela processen från första flisan till biobränsle och sen till leveransen av fjärrvärmen till kunden. Det ger dig möjlighet att lära dig och vara en viktig del av energiproduktion och distribution.

För närvarande består teamet i Älmhult av fyra drift- och underhållstekniker som arbetar under ledning av en drift- och underhållsledare som tillsammans på ett ansvarsfullt sätt sköter drift och underhåll av de aktuella anläggningarna. Du kommer arbeta såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor med planerat och avhjälpande underhåll.

Arbetsuppgifter

 • Drift, tillsyn, rondering, styrning och övervakning av produktionsanläggningar under dagtid men även under beredskapstid
 • Driftuppföljning och analys
 • Kontinuerlig utveckling och optimering av driften enligt uppsatta nyckeltal
 • Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningarna

Vi söker dig som

 • Har en bakgrund som drifttekniker, driftsamordnare eller underhållstekniker alternativt är utbildad inom området
 • Har en god datorvana
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då språket används i det dagliga arbetet

Det är mycket meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av fjärrvärmenät, detta eftersom det finns goda möjligheter för dig med erfarenhet att ta ansvar och utvecklas inom detta område

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Resultatinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Adven Sverige AB

Adven är en ny energikoncern vars gemensamma resa för att bli en ledande aktör inom hållbara energilösningar påbörjades 2020. Tillsammans levererar deras 520 medarbetare fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag 350 anläggningar i Norden och Baltikum. Koncernen har en spännande tid framför sig och hoppas du är intresserad av att följa med. Ta reda på mer på www.adven.se.

Bli direktrekryterad till Adven Sverige AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här