My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099616

Driftplanerare sökes till Ellevio i Karlstad!

Ellevio AB

Nu har du chansen att vara med och skapa framtidens hållbara energisamhälle hos en arbetsgivare som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Ellevio utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Nu söker vi dig som är en noggrann och analytisk lagspelare som är intresserad av att arbeta med driftplanering hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Ansök här

Företag: Ellevio AB

Plats: Karolinen i Karlstad

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Efter årsskiftet

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Ellevio är en ledande aktör inom elnätsbranschen i Sverige. Som arbetsplats utmärker sig Ellevio genom att erbjuda en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Med fokus på hållbarhet och den pågående omställningen mot ett förnybart och elektrifierat samhälle ger Ellevio sina medarbetare möjlighet att vara delaktiga i spännande och meningsfulla projekt.

För projektet Vision 2030 söker nu Ellevio förstärkning till Driftplaneringen. I rollen som driftplanerare kommer du att få arbeta i ett sammansvetsat team med bred expertis i området. Rollen innebär att du bland annat kommer få granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar av investeringsprojekt i Ellevios nät utförs på ett säkert och korrekt sätt. Förutom att arbeta dedikerat mot ditt team innebär rollen mycket samarbete även med andra avdelningar samt Ellevios entreprenörer.

Är du en analytisk, noggrann och samarbetsinriktad person som har bakgrund inom elkraft eller energi & miljö ska du inte tveka på att söka denna möjlighet hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Förutom att du som driftplanerare får ett väldigt flexibelt arbete där du har flextid och möjlighet att arbeta hemifrån upp till 50% får du även vara med i omställningen mot ett mer förnybart och elektrifierat samhälle.

Du erbjuds

 • En konsultanställning genom Academic Work där du tillhandahålls en engagerad och dedikerad konsultchef under hela anställningen
 • Heltidsanställning på uppdrag i centrala Karlstad hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där möjligheter finns till direktanställning vid gott samarbete

Arbetsuppgifter

 • Granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar utförs på ett säkert sätt
 • Upprätta driftordrar
 • Informera Ellevios kunder om kommande avbrott
 • Koordinera arbeten som andra nätägare utför som berör Ellevios nät

Vi söker dig som

 • Har relevant utbildning inom Elkraft eller Energi och miljö alternativt besitter likvärdig arbetslivserfarenhet
 • Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet inom liknande område
 • Kunskaper i ESA

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Samarbetsinriktad
 • Analytisk

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Madeleine Blom eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099616

Ansök här