info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098839

Drifttekniker som vill arbeta inom försvarsområdet sökes!

Milso AB

Är du en systemtekniker som är intresserad av bidra till Sveriges säkerhet och vill jobba med IT-infrastruktur inom försvarsområdet - här finns en unik möjlighet för dig! Hos Milso kommer du att arbeta med stora kunder inom försvarsområdet och utveckla deras IT-miljö och infrastruktur. Milso har fått nya uppdrag och söker därför en driven och engagerad system-/driftstekniker som vill arbeta på ett stabilt företag med kompetenta medarbetare och verksamhet inom försvarsområdet. Är det dig vi beskriver? Sök redan idag, då vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: Milso AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Milso AB är ett oberoende tjänsteföretag som erbjuder kvalificerade tjänster inom teknik, ledning och IT till deras kunder. De har sitt största verksamhetsområde inom försvarsområdet inom vilket flera av de drygt 20-talet medarbetarna har sin bakgrund. Nu befinner de sig i en mycket spännande tillväxtfas med nya projekt i sikte och behöver därmed bli fler. Milso söker därför en driftstekniker som kommer att arbeta med drift och utveckling av den lokala IT-miljön och infrastrukturen hos en av deras mest framstående kunder inom försvarsområdet. Här handlar det om en spännande verksamhet inom ett tekniskt avancerat område som är en viktig del i Sveriges säkerhet. Du kommer att bli en del av ett mindre team som ansvarar för IT-infrastrukturen hos kunden. På sikt kommer tjänsten att utvecklas och innebära mer ansvar och teknisk projektledning.

Du erbjuds

 • Att jobba i ett team med kompetenta medarbetare i ett spännande och viktigt område inom försvar och säkerhet
 • Att ingå i ett företag med en stark kultur och social gemenskap
 • Långsiktiga utvecklingsmöjligheter
 • Attraktiva villkor och en rörlig lönemodell samt komplett pensions- och försäkringsplan
 • Träning på arbetstid

Arbetsuppgifter

 • Arbeta i en kvalificerad IT-miljö
 • Hantera den dagliga driften av kunders IT-miljö/infrastruktur
 • Arbeta i större uppdrag kopplat till utveckling av IT-miljö/infrastruktur hos kunden
 • Bedriva nära kontakt och samarbete med kund och möta kundens behov

Vi söker dig som

 • Har avklarad högskoleutbildning, eller motsvarande, inom IT-infrastruktur
 • Har arbetat med både Windows/Windows server alternativt UNIX/Linux
 • Är intresserad av VMware (vCenter, vSphere, Automation)
 • Har arbetat med databaser, helst PostgreSQL
 • Är flytande svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av IT-drift inom sekretesskänslig verksamhet
 • Erfarenhet av paketeringsmjukvara för Windows (Chocolatey), Atlassian (Jira, Confluence, Bitbucket).
 • Grundläggande förståelse i programmering och script (Java, Bash, Python och Perl)
 • Intresse av försvarsområdet

I denna tjänst har du stora möjligheter till lärande och utveckling och vi är därför också intresserade av kandidater som bara har några års erfarenhet inom området. Dina personliga egenskaper är därför lika viktiga som din tekniska kompetens. Vi tror att du är mycket driven och har en positiv inställning till de utmaningar du ställs inför. Du jobbar strukturerat på egen hand samtidigt som du agerar tillmötesgående i ditt bemötande mot andra.

Vi tror att du är en nyfiken person och ser gärna att du känner igen dig i följande viktiga personliga kompetenser:

 • Samarbetsförmåga
 • Problemlösande
 • Ansvarstagande
 • Serviceinriktad

Tjänsten inkluderar arbete med sekretesskänsliga uppgifter varför svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll är ett krav för anställning.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Milso AB

Milso AB är ett oberoende tjänsteföretag som erbjuder kvalificerade tjänster inom Teknik, Ledning och IT. Bakgrunden är från försvarsområdet och tillsammans med sina medarbetare från annan kunskapsintensiv verksamhet har de omfattande erfarenhet av arbete med komplexa system med höga krav på säkerhet,tillgänglighet och användbarhet. Läs mer på hemsidan: www.milso.se

Bli direktrekryterad till Milso AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Elin Sjösten eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098839

Ansök här