My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101303

Drifttekniker till Norrenergi!

Norrenergi Aktiebolag

Norrenergi streamar värme och kyla med hjälp av vatten i rör under marken. Med fjärrvärme tar Norrenergi tillvara på resurser som annars skulle ha gått till spillo och gör varje dag ett viktigt jobb. Norrenergi är här för att skapa bättre klimat för deras kunders inomhusklimat och planetens utomhusklimat. Därför hjälper Norrenergi också sina kunder att vara resurssmarta och spara energi, det är bra för alla – enskilda individer, staden och vår planet. Norrenergi tror på att vi tillsammans kan göra skillnad. På riktigt.

Ansök här

Företag: Norrenergi Aktiebolag

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Skiftschema

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Som drifttekniker på Norrenergis produktionsavdelning ser du till att hjärtat i vår verksamhet fungerar – det vill säga produktionen av fjärrvärme och fjärrkyla. Du har varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att utveckla din kompetens. När det är kallt ute är vår produktion i full gång för att värme ska kunna strömmas ut i städerna under dygnets alla timmar. Därför jobbar du treskift under denna period. Andra halvan av året, när temperaturen utomhus är varmare, arbetar du i stället dagtid och har möjlighet till flextid. En kombination som är mycket uppskattad!

Som drifttekniker på Norrenergi har du en bred roll där du efter hand lär dig allt om anläggningen och värmeproduktionen. Under sommartid arbetar du även med kylaproduktion. Du har också möjlighet att delta i olika projekt, både praktiska och administrativa. Ditt intresse och ditt driv styr din utveckling hos oss.

” I slutet av dagen vill jag att mina medarbetare ska känna tillfredställelsen av ett bra och meningsfullt utfört arbete. Mitt mål är att få en så bra känsla på jobbet att man längtar dit för att det är så kul. ” /Carl Gilbe, driftchef, Norrenergi

Du erbjuds

 • Förstärkt föräldrapenning
 • Subventionerad lunch
 • Friskvårdsbidrag
 • Friskvårdstimme
 • Massage, cykelbidrag, tillgång till gym med mera

Kika gärna på nedanstående film om rollen som Drifttekniker!

Vi söker dig som

 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning som exempelvis drift-, sjöingenjörs- eller driftteknikerutbildning alternativt avslutad gymnasieutbildning med teknisk inriktning.
 • Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet.
 • Har ett stort driv och vill utveckla både verksamheten och din egen kompetens.
 • Har B-körkort.
 • Är flytande i svenska i tal och skrift

Har du jobbat i fjärrvärmebranschen tidigare är det meriterande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Flexibel
 • Uthållig

Övrigt:

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Arbetstider: Skiftschema
 • Placering: Kontoret ligger i Solna
 • Före erbjudande om anställning önskas att ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Innan anställning genomförs även ett alkohol- och drogtest.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Norrenergi Aktiebolag

Läs mer om Norrenergi på deras hemsida samt karriärsida

Bli direktrekryterad till Norrenergi Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petar Cakovski eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101303

Ansök här