Sökresultat
Annons-ID: 15097830

Dryga ut studentkassan som lokalvårdare på Städtjänst Värmland!

Städtjänst Värmland Aktiebolag

Just nu söker vi efter studenter som vill bli en del av Städtjänst Värmlands tillväxtresa. I denna roll söker vi dig som är sugen på att utöka studentkassan samtidigt som du får arbeta fysiskt. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: Städtjänst Värmland Aktiebolag

Stad: Karlstad

Jobbkategori: Other

Omfattning: Deltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Tillsammans med 110 stycken medarbetare blir du en del av en växande organisation som arbetar i högt tempo för att ständigt leverera god service till deras kunder. Städtjänst Värmland bedriver sitt arbete enligt deras 5 värdeord - pålitlighet, ansvar, kompetens, tillgänglighet, engagemang!

Det finns inget krav på tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter utan du kommer att bli väl introducerad till arbetet innan du förväntas utföra det på egen hand. Det är således betraktat som meriterande om du har tidigare erfarenhet av lokalvård.

Det är av yttersta vikt att du som söker är driven och engagerad i ditt arbete samt att du trivs med att arbeta på egen hand såväl som tillsammans med en kollega. Du ska också vara okej med att bli inringd för arbete samma morgon och hoppa in på kort varsel. Med arbetstiderna på cirka 06 - 11 under två dagar per vecka finns stora möjligheter att kombinera tjänsten med studier på eftermiddagar och kvällar!

Det är viktigt att du har en förståelse att vissa dagar kan det komma att krävas att stanna någon timme extra för att fullfölja arbetet fullt ut. Tjänsten ses som ett långsiktigt samarbete vilket innebär att det även finns stora möjligheter till högre sysselsättningsgrad under sommaren.

Du erbjuds

 • Ett perfekt extrajobb vid sidan av studier eller annan sysselsättning

Arbetsuppgifter

 • Som lokalvårdare för Städtjänst Värmland kommer du utföra företagsstäd i form av kontorsstäd, butiksstäd och trappstäd

Vi söker dig som

 • Är student och har minst 1,5 år kvar på dina studier
 • Har B-körkort
 • Kan läsa och förstå svenska språket för både intern och extern kommunikation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Självgående
 • Initiativtagande

Övrig information:

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Vid behov
 • Placering: Karlstad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här