Sökresultat
Annons-ID: 15097747

Ekonomiadministratör sökes!

Är du en person som brinner för att arbeta administrativt och med ekonomi? Drömmer du om ett jobb med varierande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas i en spännande yrkesroll? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Ansök här

Stad: Arvika

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överrenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som ekonomiadministratör kommer du vara en central del av den administrativa verksamhet. Dina ansvarsområden inkluderar hantering av leverantörsreskontra, avrapportering av projekt och avstämning av banktransaktioner, tillsammans med andra administrativa arbetsuppgifter.

Vi letar efter en samarbetsvillig och dedikerad person med stort ekonomiskt intresse. Struktur och noggrannhet tillsammans med självständighet, kommer vara en betydande del för rollen. Det är också viktigt att ha goda datakunskaper.

Uppdraget är en konsultanställning via Academic Work med chanser till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Hantering av kund/leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Växeltelefon, posthantering samt kontorsvård

Vi söker dig som

  • Har en utbildning inom relevant område eller som har likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
  • Har god datavana

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Ansvarstagande
  • Samarbetsvillig

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här