My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102621

Ekonom till Arnessons Betongborrning!

Arnessons Betongborrning AB

Är du en social och prestigelös ekonom som vill bli en del av ett stabilt företag med familjär stämning och högt i tak? Arnessons betongborrning söker nu dig som är serviceinriktad och har lite skinn på näsan för uppdrag på heltid. Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Arnessons Betongborrning AB

Plats: Skåre

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Arnessons Betongborrning är ett etablerat företag belägna i Skåre i Karlstad som specialiserat sig på betongborrningstjänster för både privat- och företagskunder. Med en gedigen erfarenhet och en passion för kvalitet och professionalism har Arnessons Betongborrning byggt upp ett starkt rykte inom branschen och söker nu en erfaren och positiv ekonom till teamet.

I rollen kommer du att ansvara för det övergripande ekonomiarbetet. Vi ser att du som söker är tillräckligt varm i kläderna för att känna dig bekväm med att vara självgående i de ekonomiska delarna fram till bokslut där du för dialog med revisor. För dig känns det självklart att stötta dina kollegor i deras frågor kring ekonomi. För att trivas och lyckas i denna position ser vi att du har en gedigen erfarenhet inom ekonomiadministration och en stark förståelse för administrativa processer. Dessutom är det viktigt att du har goda kunskaper i Fotnox.

Som en del av teamet är det avgörande att du är serviceinriktad och har förmågan att hantera kundkontakter på ett professionellt sätt. Självklart är du en samarbetsvillig person som inte tvekar att stötta dina kollegor när det behövs. Att vara flexibel och öppen för att ta initiativ är också viktigt, liksom förmågan att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och ta reda på information som du inte redan har kunskap om.

Du erbjuds

 • En heltidstjänst som startar som ett bemanningsuppdrag genom Academic Work hos Arnessons betongsborrning med stora chanser till överrekrytering vid gott samarbete
 • Bekväma kontorstider
 • Uppdrag hos ett etablerat företag med familjär stämning

Arbetsuppgifter

 • Månadsbokslut och avstämningar
 • Löpande bokföring
 • Leverantörreskontra
 • Lönearbete
 • Kontakt med samarbetspartners och kunder

Vi söker dig som

 • Talar och skriver flytande på svenska
 • Har god erfarenhet inom ekonomiadministration
 • Har goda kunskaper i Fortnox och Visma

Det är meriterande om du har

 • Kunskaper i Hogia
 • Relevant eftergymnasial utbildning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Affärsinriktad
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Madeleine Blom eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102621

Ansök här