My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102787

Ekonomiadministratör till Bilreda

Drivs du av att supportera, vara behjälplig och alltid ge exemplarisk service? Är du en administrativ stjärna som tycker om fakturahantering? Då kan detta vara rollen för dig! Bilreda söker förstärkning. Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Bilreda

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som administratör inom leverantörsreskontra kommer du ha en administrativ roll med fokus på fakturahantering. Tillsammans med resterande kollegor på Bilreda strävar du efter att erbjuda våra kunder den allra bästa servicen där ditt arbete bland annat kommer involvera daglig interaktion med förare, kunder och leverantörer över telefon och mail.

Du kommer att supportera, administrera och besvara varierande frågor med fokus på leverantörsreskontra. Vi ser att du är en administrativ stjärna med ett ekonomiintresse som gärna har tidigare erfarenhet av fakturahantering. Du trivs med ett arbete där du har många kontaktytor och har en naturlig fallenhet för att ta kontakt och kommunicera med personer på olika nivåer både internt och externt. Det är meriterande om du har en ekonomisk utbildning, såväl gymnasial som eftergymnasial.

Du erbjuds

  • Ett positivt team med en engagerad teamleader
  • Möjligheten att utvecklas, dels på ett personligt plan dels yrkesmässigt
  • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär

Vi söker dig som

  • Gymnasial utbildning inom ekonomi
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom admin och/eller service i en kontorsmiljö
  • Har god datorkunskap och har ett systemintresse
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då de båda språken kommer användas dagligen på arbetsplatsen

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet av fakturahantering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Vi söker efter en självgående problemlösare som är angelägen om att lära nytt. Du har ett stort engagemang och är prestigelös; du har en nyfikenhet som kommer ta dig långt. Du är en sann lagspelare och vill alltid dina kollegors bästa, likt gentemot bolagets kunder. Dessutom har du en god kommunikativ förmåga och det kommer sig naturligt att alltid erbjuda service av högsta klass.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bilreda

Bilreda startades 1994 och har i mer än tjugo år varit en av de stora aktörerna inom fordonsadministration och är sedan 2014 ett helägt dotterbolag till First Rent Car AB (Hertz Sverige) som ägs av Volvo Cars. Vår vision är att vara det självklara valet för företag som vill ha hjälp med sin fordonshantering då vi underlättar vagnparkarksadministrationen och kan erbjuda kostnadseffektiva och innovativa lösningar utifrån våra kunders behov.

De erbjuder en varierad roll på ett litet företag med högt i tak med en familjär känsla och korta beslutsvägar där du verkligen kan vara med och påverka. Hos dem arbetar de med frihet under ansvar och är måna om varandra och våra kunder. Då de är ett litet bolag med ett 20tal anställda ser de vikten av att ses och träffas fysiskt på kontoret, varav större delen av tjänsten kommer att vara på plats.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102787

Ansök här