Sökresultat
Annons-ID: 15097675

Ekonomiadministratör till stort företag inom samhällsbyggnad!

Är du en ambitiös och noggrann person som har ett öga för ekonomi och detaljer? Gillar du dessutom att koordinera bland administrativa arbetsuppgifter och skapa struktur i befintliga processer? Då kan det vara dig vi söker för rollen som ekonomiadministratör. Vi kommer kontakta dig som uppfyller kraven nedan enligt löpande urval. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök här

Stad: Solna

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: November

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Academic work söker för vår kunds räkning en ekonomiadministratör med start i november. Du kommer att ingå i löne- och ekonomiavdelningen som består av cirka fem personer. Utöver samarbetet med teamet kommer du även att arbeta nära både löne- och redovisningsavdelningen.

Företagskulturen är en stor och viktig del av bolaget, den genomsyras av att vara snäll, prestigelös, hjälpsam och att alla tillsammans kan bidra. Företaget uppmuntrar även medarbetare att stanna kvar i bolaget och fortsätta utvecklas och växa i sin karriär.

Du erbjuds:

 • Ett långsiktigt uppdrag med möjlighet till överrekrytering.
 • Möjlighet att växa inom bolaget.
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner.

Arbetsuppgifter

 • I rollen som ekonomiadministratör kommer dina främsta uppgifter innefatta att stötta och avlasta dina kollegor.
 • Du kommer att arbeta för att skapa strukturer och ordning i befintliga processer.
 • Besvara mejl.
 • Sköta kontoavstämningar.
 • Hantera pensionsadministration.
 • Kontera fakturor.
 • Inrapportering till och kontakt med myndigheter och leverantörer.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att arbeta i en roll som ekonomiassistent eller ekonomiadministratör.
 • Besitter flytande kunskap i det svenska språket både i tal och skrift, då det krävs för arbetets utförande.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare arbetat med löner eller pension.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som trivs med ordning och reda. Du gillar att arbeta systematiskt för att skapa struktur. Vi ser även att du är "doer" som alltid levererar enligt deadlines och hjälper andra så fort du får en lucka i kalendern. Du kan arbeta såväl självgående som i team och är prestigelös i vad som behöver göras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Information

Bolaget har idag 15.000 medarbetare och arbetar för att bidra till samhällsbygget.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här