info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098672

Ekonomiansvarig till Lucks by robo

Lucks by robo

Nu söker vi en noggrann och ansvarstagande ekonomiansvarig för att bli en del av spännande Lucks by robo. Om du söker en roll inom ett bolag där du får arbeta bredare och vara med på en tillväxtresa med internationella ambitioner så är det här rollen för dig!

Ansök här

Företag: Lucks by robo

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Lucks by robo startades 2016 och erbjuder luckor för kök, dörrar för garderober eller specialdesignade bespokelösningar till sina kunder. För att säkerställa kvalité så producerar de i egen fabrik i Bålsta. De befinner sig på en tillväxtresa och söker därför en ekonomiansvarig som vill växa med dem. I båda bolagen finns ca 25 kollegor dels på kontoret i showroomet på Rörstrandsgatan, fabriken i Bålsta och även ett mindre kontor i Umeå.

Du kommer att arbeta självständigt i din roll, och därför tror vi att det är viktigt att du trivs med det samt att arbeta lösningsorienterat. Då Lucks by robo fortsatt är ett växande bolag så kan det vara både högt och lågt i din roll. De söker någon som gillar förbättringsarbete och att sätta strukturer. Att du dessutom har ett intresse för Lucks by robos produkter, samt inredning och design i stort gör att du kommer att trivas på företaget.

Du erbjuds

 • En flexibel arbetsmiljö med möjlighet att arbeta hemifrån och från showroomet på Rörstrandsgatan
 • En spännande tillväxtresa, där du får möjlighet att utvecklas i din roll

Arbetsuppgifter

 • Ansvar för kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring och kontoavstämningar
 • Rapportering och uppföljning; likviditet, utfall mot budget mm.
 • Ansvar för upprättande av årsbokslut och årsredovisning
 • Moms, arbetsgivardeklarationer och inkomstdeklaration
 • Ha kontakt med revisor och koordinera frågor med lönebyrå

Vi söker dig som

 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har god arbetslivserfarenhet av hela ekonomiflödet, exempelvis att upprätta årsbokslut och löpande bokföring
 • Har god erfarenhet inom Office-paketet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används rollen

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av Fortnox
 • Erfarenhet av lönehantering

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Lucks by robo

Historien om Lucks började år 2016, med två vänner som fick en "det här skulle vi kunna göra bättre själv"-känsla i samband med renoveringsprojekt hemma. Båda var trötta på dyra leverantörer och långsam leverans. När idén väl fått fäste var den svår att ignorera... Ett fyndigt namn*, tre lokalbyten och ca 1000 leveranser under 2022 är Lucks by robo idag. Högkvalitativ och personlig design som håller länge, och som representerar just din stil och smak. *"By robo" anspelar på kombinationen av våra efternamn och vår automatiserade fabriksprocess.

Bli direktrekryterad till Lucks by robo

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Catharina Alm eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098672

Ansök här