Sökresultat
Annons-ID: 15097015

Ekonomiassistent på deltid till Sefina!

Sefina Svensk Pantbelåning Aktiebolag

Söker du ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna och vill passa på att arbeta heltid under lov? Då kan denna tjänst vara intressant för dig! Rollen är perfekt för dig som vill samla på dig värdefull erfarenhet vid sidan av studierna inom leverentörsreskontra, bokföring och kontering.

Ansök här

Företag: Sefina Svensk Pantbelåning Aktiebolag

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Deltid, 1-2 dagar i veckan

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Sefina är nordens största pantbankkedja som grundades 1884. De värderar dina värdeföremål, belånar det varan är värd eller hjälper dig med att sälja värdeföremål. Idag har Sefina 20 butiker runt om i Sverige och en starkt växande e-handel.

Nu söker de en till kollega till sin ekonomiavdelning som kommer att arbeta 1-2 dagar i veckan vid sidan av studierna samt heltid under jul och andra lov. Sefina erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som består av passionerade och drivna kollegor med en positiv attityd. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar nära varandra, hjälper varandra och värdesätter en bra atmosfär.

Du erbjuds

  • Ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna på en ekonomiavdelning
  • Värdefull kunskap inom ekonomi som du kan ta med dig framåt i karriären

Arbetsuppgifter

  • I rollen kommer du främst att arbeta med leverantörsreskontra.
  • Du kommer även få möjlighet att arbeta med andra delar så som: kontering, utbetalningar- manuella och filbetalningar, enklare bokföring, inscanning och sortering av post.
  • Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta att bokföra betalningarna, svara på frågor från butiken, t.ex. kolla om en betalning kommit in, hjälpa till med likviditet i Trustly, ta emot leveranser och svara i telefon.

Vi söker dig som

  • Har en pågående universitetsutbildning inom ekonomi med minst 1 år kvar.
  • Har god vana av att arbeta med Office-paketet.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har arbetat inom ekonomi tidigare.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Noggrann, självgående, orädd och trivs med att arbeta i en snabb och flexibel miljö.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Sefina Svensk Pantbelåning Aktiebolag

Sefina Svensk Pantbelåning är Nordens största pantbankskedja som grundades 1884 av Oscar Swartling med den första butiken som låg på Bellmansgatan på Södermalm, Stockholm. Sefina står för "Secure Finance", vilket betyder säkra tillgångar och vår affärsidé bygger på att vi lånar ut pengar mot säkerhet, så kallade pantlån. Vi värderar dina värdeföremål, belånar det varan är värd eller hjälper dig med att sälja värdeföremål. Idag har Sefina 20 butiker runt om i Sverige och en starkt växande e-handel. Med passion och expertis arbetar vi med exklusiva varumärken, ovanlig konst och värdefulla smycken och klockor.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här