Sökresultat
Annons-ID: 15097527

Ekonomiassistent på heltid till Avonova!

Avonova Hälsa AB

Vår kund Avonova som är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling söker nu efter ytterligare en ekonomiassistent. Tjänsten är en god möjlighet att bättre lära känna hur en ekonomiavdelning fungerar i praktiken i ett stort, nordiskt, riskkapitalägt tjänstebolag. Vill du tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidra till ett mer hållbart arbetsliv är du varmt välkommen att söka tjänsten som ekonomiassistent!

Ansök här

Företag: Avonova Hälsa AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

Avonovas ekonomiteam består av 10+ medarbetare som hanterar redovisning, kund- och leverantörsreskontra för koncernens svenska och norska bolag. Det är ett SSC (shared service center) som sköter redovisningen både för Sverige och Norge (så det har nära samarbeten med kollegorna över landsgränsen). De söker nu efter ytterligare en ekonomiassistent. Du får ett relativt brett ansvar med fokus att framför allt stötta funktionerna kund och leverantörsreskontra.

Tjänsten är en god möjlighet att bättre lära känna hur en ekonomiavdelning fungerar i praktiken i ett stort, nordiskt, riskkapitalägt tjänstebolag. Du kommer också in i ett skede där flera av processerna och stödjande IT lösningar håller på att förbättras och där du får medverka och bidra till den förändringen. Ekonomiteamet sitter i fina nya fräscha lokaler centralt i Stockholm.

Du erbjuds

 • Att vara en del av en koncern ledande inom företagshälsa och ledarutveckling
 • En spännande roll med varierande arbetsuppgifter
 • En konsultchef som stöttar dig i din personliga utveckling

Arbetsuppgifter

 • Hantera leverantörsfakturor och distribuera till granskare och attestanter
 • Hantera kundfakturering och inkasso och påminnelser
 • Hantering av både in- och utbetalningar samt bokföring
 • Kontoavstämningar
 • Koordinera aktiviteter och förändringsarbete inom AR/AP

Vi söker dig som

 • Är nyutexaminerad från universitetet inom ekonom eller har något års erfarenhet och vill ha möjligheten att utveckla en bredd inom redovisning
 • Har erfarenhet av kundreskontra
 • Flytande i svenska och engelska, då bägge språken används i det dagliga arbetet
 • Har goda datakunskaper

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning, gärna som Ekonomiassistent med ovan nämnda ansvarsområden
 • Erfarenhet av att arbeta i Visma DCE/Control

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Kvalitetsmedveten
 • Driven

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Avonova Hälsa AB

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor. Läs mer på https://www.avonova.se/

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här