Sökresultat
Annons-ID: 15097545

Ekonomiassistent på heltid!

Vi är på jakt efter en ekonomiadministratör till vår kund. För att vara aktuell i den här rollen söker vi dig som har 1-2 års erfarenhet inom ekonomirelaterade områden där vi även ser att kunskap inom SAP är viktigt för leverera från start. Vill du vara med på resan mot en hållbar framtid tillsammans med det svenska bolaget som idag är med i ett av Sveriges största miljöskyddsprojekt, skicka in din ansökan idag.

Ansök här

Stad: Solna

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Oktober

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

I rollen kommer du ingå i ett starkt team om 3 personer där du som noggrann och självgående person kommer ha en given plats i gruppen. Ditt ansvarsområde i den här rollen tillhör två parallella spår. Det ena området innefattar fakturahantering där du ser till att rätt faktura hamnar på rätt kostnadsställe hos bolaget. Utöver fakturahanteringen kommer du ansvara för administrationen gällande beställningsunderlag genom SAP.

Du erbjuds

  • En dedikerad konsultchef som finns vid din sida under hela din anställning
  • Möjlighet till överrekrytering hos uppdragsgivaren när tiden är inne

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet inom fakturahantering
  • Tidigare arbetat med beställningsunderlag genom SAP
  • Har grundläggande ekonomikunskap
  • Besitter erfarenhet inom Office-paketet

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Kvalitetsmedveten
  • Noggrann
  • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här