info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098819

Ekonomikonsult inom Change Management till Nordic Infucare

Nordicinfu Care AB

För Nordic Infucares räkning söker vi nu en ekonomikonsult för ett uppdrag med fokus på Change Management. För dig med erfarenhet av att utveckla ekonomiprocesser och förmågan att driva projekt framåt kan du vara den vi söker. Skicka in din ansökan redan idag - urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Nordicinfu Care AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, 6 månader

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nordic Infucare grundades 2004 med målet att erbjuda specialiserad behandling i hemmiljö för patienter som lider av kroniska sjukdomar. Under de senaste tjugo åren som de har varit verksamma har de byggt upp en omfattande kompetens inom områdena diabetes, kardiologi, neurologi, immunologi och pulmonologi. I dagsläget är Nordic Infucare en ledande leverantör i Norden vad gäller behandling i hemmiljö.

Som ett ytterligare steg i Nordic Infucares tillväxtresa har de nyligen förvärvat ett vårdbolag som arbetar med avancerad sjukvård i hemmet samt specialiserad palliativ slutenvård. Med anledning av detta nyförvärv söker nu Nordic Infucare en ekonomikonsult som kommer arbeta med att integrera de båda bolagen men även utveckla och effektivisera vårdbolagets ekonomiprocesser.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd av Academic Work och arbeta på uppdrag hos Nordic Infucare. Vi önskar att du kan börja omgående där uppdraget sträcker sig initialt sex månader. Initialt kommer du utgå parallellt från båda bolagens kontor vilka ligger i Bromma och Hagastaden.

Arbetsuppgifter

 • Utveckla och effektivera ekonomirelaterade processer
 • Vara ett stöd i övergången och integreringen mellan bolagen
 • Arbeta med enklare redovisning och fakturering

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kopplat till Change Management
 • Har god förståelse för samt erfarenhet av att arbeta med redovisning
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har mycket goda kunskaper svenska och engelska i både tal och skrift, detta då arbetet kommer att förekomma på båda språk

Det är starkt meriterande om du har

 • Utbildning eller tidigare erfarenhet inom Healthcare Management

Som person ser vi att du är:

 • Empatisk och social där du har lätt för att interagera med samt skapa förtroende bland kollegor
 • Analytisk och noggrann med en god affärsförståelse
 • Ödmjuk och samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Nordicinfu Care AB

Vill du veta mer om Nordic Infucare? Klicka här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nelly Hedin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098819

Ansök här