My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104163

Elektronikingenjör med praktiskt intresse

Är du en elektronikingenjör som söker ett arbete med bredd? Här får du arbeta i en riktigt häftig, kreativ miljö med både hårdvarunära utveckling och hands on arbete, för att ta fram simuleringar och forma morgondagens testriggar!

Ansök här

Plats: Linköping

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en elektronikingenjör som trivs i en praktisk teknisk miljö. Här kommer du tillhöra ett hårdvaruteam som tar fram avancerade testriggar för företagets produkter. Du kommer arbeta projektbaserat där din roll fokuserar på I/O system, simuleringsdatorer och kommunikationen mellan apparater. Du kommer främst programmera i LabVIEW LavVIEW FPGA samt en del Python.

Rollen kommer passa in på dig som gillar att arbeta samarbetsinriktat och problemlösande, där du får vara med och ta fram kreativa lösningar på ofta okända och, för teamet, nya problemställningar. Rollen kommer passa in på dig som gillar att arbeta samarbetsinriktat och problemlösande, där du får vara med och hitta lösningar på många okända och nya problemställningar.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom elektronik/inbyggda system
  • Är Praktiskt lagd och har god förståelse för hårdvarunära mjukvara
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, tal och skrift, då det krävs för det dagliga arbetet
  • Har svenskt medborgarskap, detta då tjänsten är placerad i säkerhetsklass och kräver en godkänd säkerhetsprövning utifrån 3 kap 1§ i Säkerhetsskyddslagen. Läs mer om vad en säkerhetsprövning innebär här

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från arbete med National Instruments Hård/-mjukvara
  • Har kunskaper i Linux, Python och Git

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Självgående
  • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104163

Ansök här