Sökresultat
Annons-ID: 15097057

Elektronikingenjör till Husqvarna Group!

Husqvarna AB

Är du intresserad av att arbeta med elektronik och fascineras av dess betydelse för utveckling av framtidens produkter? Då har du hittat rätt! Vi söker nämligen just nu en elektronikingenjör till Husqvarna Group och är på jakt efter dig med intresse för att arbeta dynamiskt och problemlösande i en lärorik och utvecklande roll!

Ansök här

Företag: Husqvarna AB

Stad: Jönköping

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Välkommen till Husqvarnas avdelning Residentials, här kommer du få arbeta med design och utveckling av elektroniken i Husqvarnas Automowers, från idé till produktion. I rollen som elektronikingenjör ges du möjlighet att arbete med en mycket spännande produkt - som innehåller hela skalan av vad en elektronikingenjör arbetar med, alltifrån motorstyrning till radiosystem. Du kommer tillhöra en avdelning om ca 20 personer som tillsammans arbetar hårdvarunära i flera nya spännande produktutvecklingsprojekt. Du kommer i rollen både arbeta med komponentfrågor som berör elektroniken i produkten samt hantera kommunikationen mellan mekaniska och elektroniska element. I rollen kommer du att ges möjlighet att arbeta med den senaste teknologin och samtidigt kunna fylla på med ny kunskap och ta lärdomar från kompetenta kollegor i ditt team.

Du erbjuds

  • En tekniktung arbetsgivare med toppmodern teknik och facilitet
  • Samarbete, lärdomar och mentorskap av duktiga kollegor i teamet
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Har kunskap inom elektronik, antingen från en eftergymnasial ingenjörsutbildning eller genom arbetslivserfarenhet
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då det dagliga arbetet kräver detta

Det är meriterande om du har

  • Kunskap i motorstyrning eller radiosystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Kvalitetsmedveten
  • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här