info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15095984

Elingenjör inom elkraft till Fengco

Fengco Real Time Control Aktiebolag

Har du intresse av electromobility och vill du vara med på resan mot framtidens fordonsteknik? Är Python och Simulink något som du vill se i din vardag? Söker du samtidigt en långsiktig tjänst inom en stabil organisation som präglas av en entreprenöriell miljö med frihet under ansvar? Hos Fengco blir du en del av ett kompetent ingenjörsteam där medarbetarna jobbat länge tack vare sund företagskultur, humor och möjligheten att använda och lära sig av ett brett sortiment av avancerade tekniska produkter. Vill du även utveckla ditt intresse för elektriska drivlinor, laddsystem och batteriteknik? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Fengco Real Time Control Aktiebolag

Plats: Gothenburg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Som Elingenjör är ditt uppdrag att anpassa och implementera Fengocs verktyg åt kunder samt supportera dem och säljare internt i frågor kopplat till verktygen. Eftersom Fengco även erbjuder konsultation on-site innebär det nära samarbete med kunder i kortare konsultprojekt.

Du erbjuds

 • En gedigen onboardingprocess där du under dina första sex månader på Fengco kommer fokusera på att kombinera interna utbildningar med praktiskt tillämpning.
 • Ta del av ett utvecklande arbete där uppgifterna kommer att växa med tiden och vid intresse finns möjligheten att utvecklas till en position med ett mer strategiskt fokus.
 • Vara en del av ett dynamiskt företag som har arbetat som specialister på inbyggda system med realtidskrav inom modellbaserad och datadriven utveckling i över 25 år.
 • Utlopp för din nyfikenhet kring fordon, programmering och elektronik i kombination med intresset för att bistå med support och utveckla kundrelationer.
 • Vara med och bidra till att utvecklingsprocessen hos Fengcos kunder ska bli allt mer effektiv, smidig och framgångsrik genom att agera som första kontakt vid frågor och utmaningar kring specifika kundcase.

Arbetsuppgifter

 • Bistå med expertkompetens inom Fengcos verktyg gentemot kunder
 • Närvara på kundbesök i samband med driftsättning
 • Hålla utbildningar och demos i systemen hos kunderna
 • Uppdrag på plats hos kund periodvis som stöd i deras arbete med Fengcos produkter
 • Ha löpande dialog med dSPACE kring utveckling av systemen

Vi söker dig som

 • Har en ingenjörsexamen inom elektronik, elkraft, mekatronik eller annan utbildning av liknande karaktär.
 • Antingen är du på väg att ta examen/tagit examen nyligen, eller så har du något års relevant arbetslivserfarenhet efter din examen och vill vidareutvecklas i en ingenjörsroll inom fordonsindustrin.
 • Kunskap inom Matlab och Simulink, förvärvad från dina studier eller utanför.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används gentemot kunder, leverantörer och internt.

Det är meriterande om du har

 • Examen på masternivå inom elkraft eller annan utbildning av liknande karaktär.
 • Kunskap inom programmering, med fördel Python.
 • Erhåller B-körkort.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Självgående
 • Självutvecklande
 • Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Fengco Real Time Control Aktiebolag

Fengco är återförsäljare till de marknadsledande leverantörerna dSPACE och MES (Model Engineering Solutions). Företaget ställer sin kompetens till förfogande i alla delar av kundens utvecklingsprojekt; från kravframtagning, utveckling av prototyp, design till test och verifiering av ett färdigt styrsystem. Fengco har vuxit till att bli en viktig spelare i fordonsbranschen genom att erbjuda hård- och mjukvara, kursverksamhet och konsultarbete inom modellbaserad- och datadriven utveckling samt testning av inbyggda styrsystem. Det handlar bland annat om styrsystem för uppkopplade fordon, aktiva säkerhetssystem och elektriska och hybrida drivlinor.

För mer information om Fengco - klicka här!

Bli direktrekryterad till Fengco Real Time Control Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Åsa Torelund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgj02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15095984

Ansök här