info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099176

Elkompetens till processindustrin

ÅF-Industry AB

Har du jobbat i industrin och har minst grundläggande elkompetens på ett eller annat sätt? Kanske har du läst en elutbildning, jobbat som elektriker eller annat i tidigare arbete som gett dig god förståelse för ellära. Jag söker dig som vill ha en långsiktig lösning hos ett stabilt företag där du kan växa på sikt. Ansöka idag!

Ansök här

Företag: ÅF-Industry AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Vid överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Nu söker vi en ingenjör till vår kund AFRY i Göteborg. Du kommer jobba inom sektionen el, instrument och automation på AFRY:s division Process Industries. Denna sektion jobbar framför allt inom processindustrin där projekten och arbetet drivs antingen in-house från deras kontor i Göteborg eller ute hos kund, som är lite utspridda i Göteborg. Det kan förekomma resor och projekt i andra länder, Exempel på projekt dem kan ha är ombyggnadsprojekt eller hjälp vid bygge av en ny fabrik.

Kunden har en inarbetad projektmodell som följer åtagande från förstudier, basic design, detaljkonstruktion vidare till implementationsfas och driftsättning. Dem arbetar med moderna verktyg för multidisciplinära projekt där kostnadsestimering, planering, dokumenthantering, Plant design 3D modell och deras eget utvecklade konstruktionsverktyg Pro-Elina ingår. Vad du hamnar i för projekt är beroende på vart behov finns, ditt intresse samt vad AFRY tycker är mest lämpat.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjuds En arbetsplats som tar dina intressen i beaktande samt ett sammansvetsat team med mycket kompetens.

Arbetsuppgifter

 • Design/konstruktion
 • Uppstart och idriftsättning hos kund
 • Specifikationer för inköp
 • Funktionsbeskrivningar
 • Beräkningsarbeten

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom el, exempelvis elektroteknik, mekatronik, energi, automation. elkraft eller annat som bedöms som relevant
 • Har minst ett års erfarenhet av att jobba i industrin
 • Obehindrade kunskaper i engelska, i tal och skrift
 • Grundläggande förståelse i svenska språket

Det är meriterande om du har

 • Körkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Initiativtagande
 • Ödmjuk

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Inas Arif eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgj01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099176

Ansök här