My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099174

Elkonstruktör till AFRY i Åmål!

AFRY

AFRY är rankad som ett av de mest attraktiva företagen i Sverige för ingenjörer! Vi söker nu en elkonstruktör som vill arbeta med engagerade och kompetenta medarbetare i en innovativ miljö. Du kommer vara en nyckelspelare men också en lagspelare där ni tillsammans hittar rätt väg att nå målet! Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Ansök här

Företag: AFRY

Plats: Åmål

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som elkonstruktör på AFRY kommer du att arbeta i projekt inom processindustri och tillverkande industri, där arbetssätten varierar beroende på uppdrag. Du arbetar med både med små och stora projekt som kan ledas av såväl kunderna som AFRY själva. Du kommer att följa projektens gång hela vägen från idé till driftsatt anläggning. I uppdragen får du möjlighet att arbeta tillsammans med andra teknikgrenar inom AFRY som rör-, bygg- el-, automations-, processexperter med flera där ni tillsammans arbetar för att hitta den bästa lösningen för kund.

Du erbjuds

 • Ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att delta i varierande uppdrag och arbeta med den senaste tekniken.
 • En arbetsgivare som ger dig möjlighet att utvecklas och tar tillvara på dina intressen och erfarenheter.

Arbetsuppgifter

 • Förstudier, kalkylberäkningar och framtagning av tekniska underlag.
 • Konstruktion i industriella elanläggningar.
 • Kabeldimensionering, utcheckning och idrifttagning.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning på högskola/universitet/yrkeshögskola inom el eller automation.
 • Har erfarenhet inom processindustri.
 • Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska då kommunikation mellan kollegor och kunder är viktig i tjänsten.
 • Innehar B-körkort, då resor är en naturlig del i tjänsten.

Det är meriterande om du har

 • Arbetat som elkonstruktör och är förtrogen med branschen gällande direktiv och standarder, gärna inom processindustri.
 • Ett kontaktnät med kunder och leverantörer i regionen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ansvarstagande
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

AFRY

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle. De är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden, en nettoomsättning på 24 miljarder och är noterade på Nasdaq Stockholm.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emil Karlsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099174

Ansök här