Sökresultat
Annons-ID: 15095523

Elkonstruktör till AFRY!

AFRY

AFRY är rankad som ett av de mest attraktiva företagen i Sverige för ingenjörer! De fortsätter att växa och söker nu en elkonstruktör till sektionen el/instrument/automation i Karlstad. Kan det vara du? Sök tjänsten redan idag!

Ansök här

Företag: AFRY

Stad: Karlstad

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som elkonstruktör på AFRY kommer du att arbeta i projekt inom processindustri, där arbetssätten varierar beroende på uppdrag. Du arbetar med både små och stora kunder där du får möjlighet att följa projektens gång hela vägen från idé till driftsatt anläggning. Projekten kan även sträcka sig över flera discipliner för att tillsammans hitta de bästa lösningar för kund. Du kommer arbeta nära tekniken men med ett ansvar för disciplinen i projekten.

Du erbjuds

 • Att utvecklas med både seniora och juniora kollegor samt få ett brett kontaktnät med branschens viktigaste kunder
 • En arbetsgivare som ger dig möjlighet att utvecklas och tar tillvara på dina intressen och erfarenheter

Arbetsuppgifter

 • Förstudier, kalkylberäkningar och framtagning av tekniska underlag
 • Konstruktion i industriella elanläggningar, kabeldimensionering, utcheckning och idrifttagning

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning på högskola/universitet/yrkeshögskola inom el eller automation
 • Har erfarenhet inom yrket
 • Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska, då båda språken används i arbetet
 • Innehar B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ansvarstagande
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV och personliga brev.

AFRY

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle. De är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden, en nettoomsättning på 24 miljarder och är noterade på Nasdaq Stockholm.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här