info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098067

Elkonstruktör till Bilfinger Nordics i Helsingborg!

Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Vill du bli en nyckelspelare och en ledande kraft i Bilfingers fortsatta tillväxtresa? Just nu söker vi en elkonstruktör till teamet i Helsingborg, en person som ska vara med och bygga upp Bilfingers processavdelning i Södra Sverige. Ansök nu och ta steget mot en lysande karriär!

Ansök här

Företag: Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Plats: Helsingborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Bilfinger är en mångsidig leverantör som erbjuder projektering, service, installation och rena ingenjörstjänster inom områdena mekanik, el, automation och isolering. Bilfinger utför allt ifrån kompletta entreprenader och långsiktiga partnerskapsavtal till enstaka tjänster till stora aktörer runt omkring Helsingborg med omnejd. Med skickliga och engagerade medarbetare i hela Norden är Bilfinger redo att forma branschen och fortsätta ta ledningen inom industriell service.

Som elkonstruktör hos Bilfinger kommer du att arbeta med elkonstruktioner huvudsakligen i projektform men även inom underhåll mot process- och energiindustrin. För att trivas i rollen som elkonstruktör krävs det att du som person är duktig på att kommunicera och samarbeta eftersom rollen innefattar tätt samarbete med både interna och externa kontakter. Det krävs samtidigt att du är duktig på att ta egna initiativ och att du är noggrann i ditt dagliga arbete.

Du erbjuds

 • Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget både regionalt och i norden
 • Flexibla arbetstider
 • Bra sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
 • Förmånligt kollektivavtal med arbetstidsförkortning och klämtimmar

Arbetsuppgifter

 • Arbete med förstudier, beräkningar, projektering, kalkyler, konstruktion, dokumentation, CAD-arbete, felsökning samt förfrågningsunderlag
 • Du kommer att arbeta som delprojektledare och medverka vid montage samt vid utcheckningar, idrifttagning av anläggningar, fram till färdig installation och slutbesiktning
 • Du kommer även arbeta med att konstruera kretsscheman/ritningar för elmotordrifter, eltracing, nödstoppskretsar, jordningar, apparatskåp, instrument och signalhantering
 • Du kommer agera bollplank för kunder och elektriker

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning förslagsvis en högskoleingenjör inom relevant område
 • Har arbetslivserfarenhet av elkonstruktion i CAD och/eller en liknande roll inom el
 • Är obehindrad i det svenska språket
 • Har B körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Nätverkande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om Bilfinger? Bilfingerkoncernen är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I den nordiska verksamheten, som finns i Sverige, Norge och Finland, finns 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore. Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, ingenjörskonst, produktion, montering, underhåll, revisioner – men även miljöteknik och digitala applikationer. Bilfinger är engagerade i att skapa värde och att kontinuerligt arbeta med förbättringar tillsammans med deras kunder. Fokus på hälsa, säkerhet och miljö är en viktig del av deras leveranser och även det som gör dem konkurrenskraftiga.

Bli direktrekryterad till Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Julia Bengtsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098067

Ansök här