My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100757

Elkonstruktör till Etteplan i Östergötland!

Etteplan Sweden AB

Har du tidigare arbetslivserfarenhet som elkonstruktör och är redo för nästa utmaning i karriären? Vill du dessutom bli en del av ett företag med ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher? Då har du nu chansen att bli Etteplans nya elkonstruktör i Östergötland! I rollen kommer du att tillhöra ett kompetent och engagerat team i ett bolag med stort fokus på kompetensutveckling. Du kommer erbjudas varierande arbetsuppgifter och spännande uppdrag där ditt utvecklingsarbete bidrar till samhällsnyttan. Du kommer även erbjudas ett generöst paket av förmåner i din anställning. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Etteplan Sweden AB

Plats: Linköping eller Norrköping

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Etteplan är ett konsultbolag som är experter på teknisk design, mjukvara, inbyggda system och avancerad teknisk dokumentation. Bolagets innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter och med drygt 60 kontor utspritt i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder Etteplan en global affärsmiljö. Den tekniska bredden som Etteplan består av skapar en perfekt miljö för dig som ingenjör som vill utöka dina kunskaper inom ditt tekniska område.

Som elkonstruktör med bas i Linköping alternativt Norrköping kommer du att bli en del av Etteplans fortsatta expansiva satsning. I dagsläget består kontoren i Östergötland av ca 200 konsulter och företaget samarbetar över både kontors- och landsgränser för att leverera ett bra slutresultat till sina kunder. Som elkonstruktör kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på vilket uppdrag du är på men du kommer överlag arbeta med design och utveckling av elektriska produkter. Det innefattar allt från analys, konceptutformning, konstruktion, implementering och/eller driftsättning. I rollen kommer du även att få samarbeta med experter inom olika teknikområden, både in-house och ute på uppdrag.

Du erbjuds:

 • Att bli en del av ett expansivt företag med familjekänsla där du får chans att påverka ditt arbete.
 • En arbetsgivare med kompetenta och engagerade medarbetare där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor inom branschen.
 • Möjligheten att arbeta med spännande företag i flera olika branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör inom ditt specialistområde.
 • En tjänst på ett tryggt bolag med stort fokus på kompetensutveckling och där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär inom bolaget.
 • Ett team med god sammanhållning där de gillar att umgås med varandra.
 • Trygga anställningsvillkor och generösa förmåner, exempelvis personalbil och utfyllnad av föräldralön.

Arbetsuppgifter

 • Som elkonstruktör hos Etteplan erbjuds du en spännande och utvecklande roll där dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vilket uppdrag du är på. Du kommer spela en viktig roll hos den kund du är på uppdrag hos och få arbeta med avancerade tekniska lösningar. Du kommer arbeta med design och utveckling av elektriska produkter genom både analys, konceptutformning, planering, projektledning, konstruktion, implementering samt driftsättning och underhåll. Som elkonstruktör kommer du att få vara med och utveckla innovativa lösningar som bidrar till samhällsnyttan samtidigt som du arbetar med den senaste tekniken i syfte att hjälpa Etteplans kunder att växa och utvecklas. Förutom att arbeta på uppdrag ute hos kund kommer du även erbjudas goda möjligheter till att arbeta i projekt in-house där Etteplan bland annat tillverkar prototyp-maskiner mot alla branscher.

Vi söker dig som

 • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen, alternativt en yrkeshögskoleexamen, inom relevant område.
 • Har arbetslivserfarenhet från en roll inom elkonstruktion. Etteplan söker både dig som har 1–2 års erfarenhet och är relativt ny inom området och dig som är mer erfaren och har flera års arbetslivserfarenhet som elkonstruktör.
 • Har goda kunskaper inom EL Cad, E-plan eller liknande system.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Har B-körkort.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Etteplan Sweden AB

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige. Läs mer om etteplan här.

Bli direktrekryterad till Etteplan Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petra Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100757

Ansök här