My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104277

Elkonstruktör till spännande uppdrag!

Hos vår kund Senver kommer du inte bara att bidra till en renare, grönare planet utan också få möjlighet att växa både personligen och professionellt i en mångfaldig och inkluderande miljö. Om du är redo att vara en del av detta team, Ansök idag och var en drivande kraft bakom framtiden för förnybar energi!

Ansök här

Företag: Senver AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu söker vi en elkonstruktör till Senver, en startup på 8 medarbetare som är i framkant för att revolutionera lösningar för förnybar energi. Missionen är att utnyttja kraften i innovation för att skapa hållbara, rena energikällor för en ljusare framtid. Som en ledande leverantör av teknologier för förnybar energi är Senver dedikerade till att pusha gränserna för vad som är möjligt. Som elkonstruktör hos Senver kommer du att primärt arbeta i ett projekt med transportbanor inom fordonsindustrin med design och konstruktion. På sikt kan det även finnas möjlighet att arbeta med PLC programmering om intresse och behov finns hos slutkund.

Du erbjuds

  • En engagerad konsultchef och karriärspartner
  • En möjlighet att vara med på en ny spännande resa där utveckling och hållbarhet är fokusområden

Vi söker dig som

  • Har en teknisk minst högskoleingenjörsutbildning inom el, automation, mekatronik eller likvärdig
  • Har minst ett års erfarenhet av något ECAD program
  • Har obehindrade kunskaper i engelska, i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Har obehindrade kunskaper i svenska, i tal och skrift

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Noggrann, kommunikativ, ambitiös

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Senver AB

Med passion för teknik och utveckling och en stark tillit till samarbete och interaktion människor emellan, levererar Senver inom Automation & tillverkning, Energi & kraft, Offshore, Management consulting och Projektledning. Senvers nyfikenhet om världen sträcker sig över hela vår planet och även utanför den. Hos Senver finner ni en flock drivna individer som stärker sina kunders team till att nå deras uppsatta mål och resultat.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Inas Arif eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104277

Ansök här