My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101188

Elkonstruktör/CAD-ritare till Granitor Electro!

Granitor Electro Aktiebolag

Bli en del av Granitor Electro genom Academic Work! Som elkonstruktör/CAD-ritare får du chansen att vara en del av ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag där du kommer arbeta i spännande projekt, utveckla dina kunskaper inom elkonstruktion, och bli en del av deras familjära kultur.

Ansök här

Företag: Granitor Electro Aktiebolag

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Deras huvudfokus är på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur, fastighet och industri. Granitor Electro erbjuder tjänster inom elinstallation och service, security och fastighetsautomation. Hos Granitor Electro ges möjlighet till vidareutveckling, samtidigt som de värnar om att behålla en familjär kultur. Företaget har starkt fokus på gemenskap, sammanhållning och trivsel.

I denna roll som elkonstruktör/CAD-ritare kommer du arbeta inom Security med huvudfokus inom infrastruktur. Inom Security finns flera olika lösningar så som exempelvis kameraövervakning, passagesystem och olika typer av larmlösningar . I rollen kommer du arbeta med elkonstruktion i AutoCAD, elinstallationer, elscheman, apparatskåp och dokumentation i Officepaketet. Du kommer ges möjlighet att arbeta med flera parallella projekt tillsammans med erfarna kollegor i olika roller så som tekniker och projektingenjörer. Arbetet sker i huvudsak från kontoret i Arendal, men även platsbesök kan förekomma där du får se projekten i sin helhet.

Du erbjuds

 • En spännande roll med varierande arbetsuppgifter
 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter
 • En familjär arbetsplats med stort fokus på sammanhållning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Detta uppdrag är en säkerhetsklassad tjänst och säkerhetsprövning kommer genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi söker dig som

 • Kan tala och skriva obehindrat på svenska och kommunicera på engelska
 • Har körkort B
 • Har goda kunskaper i Office paketet
 • Har minst 1 år av praktisk erfarenhet av arbete inom konstruktion/elkonstruktion sedan tidigare
 • Besitter kunskap inom el, apparatskåp och installationer från tidigare utbildning/tidigare tjänster

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetat med teletekniska ritningar, så som brandlarm och inbrottslarm

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Kvalitetsmedveten
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Granitor Electro Aktiebolag

Läs mer om Granitor Electro här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Eira Westberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101188

Ansök här