info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099486

Elkraftsprojektör till AFRY

ÅF-Industry AB

Arbetar du inom elkraftbranschen och vill ta nästa steg i karriären hos en av Sveriges mest populära arbetsgivare? AFRY är i en expansiv fas och söker nu dig med flerårig arbetslivserfarenhet av projektering av stationsanläggningar för region- och stamnät, 10 till 400 kV. Låter detta som något för dig? Läs vidare för att ta reda på mer om denna spännande möjlighet att vara en del av AFRY's fortsatta tillväxtresa!

Ansök här

Företag: ÅF-Industry AB

Plats: Uppsala

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

AFRY är ledande i Europa inom sitt område och har en global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar för att skapa hållbara lösningar inom infrastruktur, industri och energi för kommande generationer, och erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle. AFRY är idag 19 000 hängivna experter inom hela teknikbranschen, och beroende på din tidigare erfarenhet och dina intresseområden har du hos AFRY stora möjligheter att själv påverka vilka projekt du arbetar med.

Här ingår du i ett härligt och socialt arbetsteam som sträcker sig över flera områden i Sverige där goda samarbeten värderas högt. Din närmsta chef utgår från Uppsala och är även ansvarig för Solna, Gävle, Karlstad, Växjö och Kalmar. Vi tar därmed även emot ansökningar från dig som är placerad på någon av dessa orter. Hos AFRY erbjuds du frihet under ansvar då organisationen värderar vikten av en god balans mellan arbete och privatliv.

Du erbjuds även:

 • Att vara en del av stora och spännande projekt betydande för Sveriges infrastruktur
 • Att vara en del av en organisation som värderar din personliga utveckling högt
 • En trygg anställning med goda förmåner

Arbetsbeskrivning:

Som elkraftsprojektör kommer du att spela en central roll i utformningen och planeringen av substationprojekt. Du kommer samordna med projektledning, konstruktions- och fältteam för att säkerställa projektets framgång. Uppdragen kan omfatta allt från förstudie, FFU, projektering till projektsamordning eller projektledning. Projekten genomförs i de flesta fall i team med erfarna kollegor och erbjuder därmed stor möjlighet till utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Projektera ny- om- och utbyggnad av transformatorstationer inom spänningsområdet 10 till 400 kV
 • Delaktighet i små och stora uppdrag inom investerings och reinvesteringsprojekt kopplade till transformatorstationer

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet inom elkraftbranschen samt har arbetat med liknande uppgifter tidigare
 • Har högskole- eller ingenjörsexamen inom relevant område eller motsvarande kompetens genom flerårigt arbete
 • Har goda kunskaper om gällande standarder och branschpraxis
 • Har B-körkort
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, då språket används dagligen i arbetet

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av konsultarbete, projektledning, entreprenadupphandling, besiktning
 • Kunskap inom och erfarenhet av arbete med nätägares tekniska riktlinjer, exempelvis Vattenfall VTR eller SVK TR
 • Ett mentorsinriktat ledarskap där du som senior projektör bidrar till kunskapsöverföring och utveckling av mer juniora kollegor och leder ett uppdragsteam mot en komplett leverans

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är prestigelös, ansvarstagande och initiativtagande med ett stort eget driv. Du brinner för goda relationer, både internt och externt, och trivs i sociala sammanhang. Vidare ser vi att du är:

 • Strukturerad och organiserad
 • Relationsskapande
 • Samarbetsinriktad
 • Lyhörd inför din egna och andras utveckling

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

För att kunna arbeta hos AFRY kommer du, om du bli erbjuden tjänsten, genomgå en säkerhetsprövning via dem. Säkerhetsprövningen kan ta ca 2-3 veckor att genomföra och anställningen kommer påbörjas därefter.

ÅF-Industry AB

AFRY har bland annat:

 • Kontor i över 40 länder
 • Projekt i över 100 länder
 • Omsättning som till 75% sker i Norden
 • En årsomsättning som uppgår till cirka 20 BSEK (2021)

Bli direktrekryterad till ÅF-Industry AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Skogum eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099486

Ansök här