Sökresultat
Annons-ID: 15096863

Elmontör till ABECE i Nyköping!

ABECE

Är du en nyfiken och driven person med stort intresse för teknik? Nu söker vi dig med erfarenhet inom el som vill utvecklas i din roll. Som elmontör hos ABECE i Nyköping erbjuds du en stöttade organisation där du snabbt får en viktig roll i företagets fortsatta framgångsresa

Ansök här

Företag: ABECE

Stad: Nyköping

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

ABECE är ett företag som utvecklar industriella styr- och maskinsystem för produktion av takpannor. Nu står ABECE inför en spännande framtid och söker en elmontör vars roll kommer att ha stor betydelse i det familjära företaget då du kommer att vara en hemmastadd elmontör. Du blir en del av ett team om två resande elmontörer som kommer att stötta dig i din utveckling. För att du snabbt ska komma in i arbetet kommer du att få stöttning i din roll. Parallellt kommer du delta i olika kundprojekt för att utvecklas i din roll där du samarbetar med automationsingenjörer och elkonstruktörer i elverkstaden samt konstruktörer, säljare, projektledare och montörer på ABECE. Arbetet är projektorienterat och styrs av en kundspecifikation eller genom beslut om strategisk produktutveckling.

Här får du möjlighet att arbeta med komplexa teknikprojekt där du får vara delaktig i hela kedjan från idé till färdig produkt. Du kommer att arbeta brett inom teknikområdet och få insikt i verksamhetens olika utmaningar, vilket ger en bra grund för fortsatt utveckling hos ABECE. Här får du verktygen för att på sikt bli en erfaren elmontör i en organisation som alltid bjuder på nya utmaningar och ny utveckling. Har du rätt driv och vågar ta för dig är detta en perfekt möjlighet för dig att utvecklas både i din yrkesroll och inom företaget!

Du erbjuds

 • Möjlighet att arbeta med många olika och intressanta maskiner samt produktutveckling
 • Arbete i ett familjärt företag där du samarbetar med alla funktioner

Arbetsuppgifter

 • Bygga och installera elskåp och kopplingslådor till ABECEs maskiner
 • Installera elektriska komponenter för att styra ABECEs maskiner
 • Testa maskiner efter montage innan de skickas ut till företagets kunder
 • Ta emot leveranser, lagerföra och förbereda maskiner innan de skickas till kund

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieutbildning inom el
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, för kommunikation med kollegor
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då all dokumentation är på engelska
 • Har B-körkort
 • Har god datorvana

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet inom el, antingen som installationselektriker eller industri/service-elektriker

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ABECE

ABECE utvecklar industriella styr- och maskinsystem för produktion av takpannor. Med ett sekel av industriell erfarenhet och mer än 60 år inom betongtakpannor, vet ABECE hur de kan säkerställa högsta produktivitet och kvalitet för deras kunder.

Läs mer om ABECE [HÄR](https://www.abece.se/career/)!

Bli direktrekryterad till ABECE

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här