My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100475

Embedded Software C++ Engineer till Getinge!

Maquet Critical Care AB

Vi söker nu en Software Embedded Engineer som vill jobba med spännande medicinteknisk utveckling tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. I Solna utvecklar och producerar Getinge ventilatorer och anestesisystem som används inom intensivvården och på sjukhus världen över. Du kommer arbeta med utveckling, främst inom modern C++ och QT. I rollen kommer du att få arbeta i ett agilt team som ansvarar för connectivitetslösningar på produkterna inom anestesi och ventilation och även nya kliniska applikationer som möjliggörs av uppkopplingen. Låter detta som nånting för dig? Ansök redan idag!

Ansök här

Företag: Maquet Critical Care AB

Plats: Solna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid.

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Getinge söker en Software Embedded C++ Engineer till deras R&D avdelning i Solna. I rollen kommer du att få arbeta i ett agilt team som ansvarar för connectivitetslösningar på produkterna inom anestesi och ventilation och även nya kliniska applikationer som möjliggörs av uppkopplingen. Teamet tar ansvar för hela värdekedjan från koncept till release.

I rollen som Embedded C++ Engineer kommer du att arbeta i ett multidiciplinärt team i vår R&D-organisation. Tillsammans planerar ni arbetet som består av både nyutveckling och underhåll av Getinges produkter. Du kommer primärt att arbeta med utveckling av användargränssnittet till ett flertal produkter. Du kommer arbeta med embeddedkodning samt utveckling i C++ och QT/QML. De arbetar strukturerat enligt deras utvecklingsprocess som följer standarden för utveckling av mjukvara för medicintekniska produkter IEC62304 och cybersecurity IEC81001-5-1. Getinge använder Git som versionshanteringssystem och Jenkins för integration och automatisering av byggen. Ni bidrar till varandras utveckling och arbetar ständigt med lärande. Tillsammans säkerställer ni att våra patienter får tillgång till en högkvalitativ och säker mjukvara i rätt tid.

Du erbjuds

 • Att arbeta på ett medtech-bolag som räddar liv och som kryllar av engagerade medarbetare
 • En modern och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till arbete både på kontoret och till viss del hemifrån eller annan lämplig plats.
 • En långsiktig satsning på din personliga utveckling

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work med ambitionen att du framöver ska bli anställd direkt hos Getinge.

Vi söker dig som

 • Har civilingenjör-/högskoleingenjörsexamen inom Elektronik, Datavetenskap, Teknisk fysik, Mekatronik eller annat relevant inriktning
 • ·Har ett brinnande intresse att följa med i utvecklingen av språket C++ samt har en vilja att få arbeta med modern C++.
 • Har erfarenhet av QT som ramverk
 • · Tycker det är kul att arbeta med frontend och grafiska komponenter
 • · Har erfarenhet av Git och Linux som utvecklingsmiljö
 • · Har goda kunskaper i både engelska och svenska

Det är meriterande om du...

 • Har erfarenhet av automatiserade testramverk och Python
 • Intresse av CI/CD
 • Erfarenhet av Cyber Security

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Driven och initiativtagande
 • Kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Agbelin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på hanna.agbelin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100475

Ansök här