My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104136

Erfaren CNC-Operatör till Telgelego

Telgelego AB

Vi söker en motiverad och erfaren CNC-operatör som vill vara en del av ett dynamiskt team. Med modern teknik och en stimulerande arbetsmiljö får du chansen att utvecklas och skapa innovativa lösningar tillsammans med engagerade kollegor. Ta chansen och sök rollen som CNC-operatör till Telgelego redan idag! Urval sker löpande.

Ansök här

Företag: Telgelego AB

Plats: Södertälje

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Telgelego är ett företag i Södertälje som tillhandahåller tjänster inom legotillverkning. Dem erbjuder skärande bearbetning i alla typer av material, med specialitet på rostfria material, och har stor kunskap inom konstruktion. Dem erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter där du får chans att utvecklas, vara innovativ och arbeta med ett gäng härliga kollegor. Hos dem har du en bred roll där du får vara med och både rita, göra program, bearbeta och verifiera. Telgelego arbetar med företag inom bland annat medicinteknik, livsmedelstillverkning och industri.

I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta med svarv och fräs maskiner för att producera komponenter enligt specifikationer och ritningar. Du kommer att tolka ritningar och sedan programmera efter ritning. Du kommer att arbeta i Edgecam som är ett CAM-system avsett för CNC-beredning. Teamet består av ungefär 10 andra medarbetare och kommer att erbjudas upplärning och stöttning utav dina kollegor. Verkstaden ligger i Södertälje med goda förbindelser till kollektivtrafik.

Du erbjuds

  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • En arbetsplats med god sammanhållning
  • Ett givande och socialt arbete

Vi söker dig som

  • Har cirka 5års erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner, inom fräs och svarv
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift
  • Har ett genuint tekniskt intresse och nyfiken på att lära dig nya saker

Det är meriterande om du har en utbildning med CNC-inriktning från yrkeshögskola

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Telgelego AB

Läs mer om Telgelego här!

Bli direktrekryterad till Telgelego AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofia Axelsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104136

Ansök här