My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100622

Erfaren frontend-utvecklare till Avida!

Avida Finans AB (Publ)

” Det som gjorde att jag fastnade för Avida var kulturen! Alla utvecklare är riktigt sköna, det är enkelt att be om hjälp och vi jobbar verkligen med att lösa problem tillsammans. Vi är ett team som lyfter varandra och man behöver inte skämmas om man gör fel. Björn är dessutom en väldigt bra chef som visar förtroende och med hans utvecklarbakgrund förstår han de utmaningar jag ställs inför och kan vägleda när det behövs” Så berättar en av dina framtida utvecklarkollegor om hur det är att jobba hos Avida! Låter det som något för dig? Läs vidare!

Ansök här

Företag: Avida Finans AB (Publ)

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Avida grundades 1983 och är ett kreditmarknadsbolag och specialister på finansiering till både privatpersoner och företag. De har idag cirka 140 anställda med huvudkontor i Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors. De har idag två etablerade affärsområden, med ytterligare ett som är under uppstart. Dels Consumer Finance där utvecklarna stöttar upp med utveckling av kundsidor och en smidigare ansökningsprocess. Avida har också ett systemstöd för interna medarbetare inom pre-collection, dels Business Finance där utvecklarna jobbar med att utveckla ett nytt systemstöd för fakturaköp för företagsmarknaden. Inom kort kommer man även att starta ett helt nytt affärsområde där Avida ingått ett nytt samarbete med Norwegian och Strawberry. Här kommer man att utveckla en helt ny plattform och bygga infrastrukturen för att tillhandahålla finansiella tjänster för Norwegian och Strawberrys gemensamma lojalitetsprogram.

Några ord från din framtida närmsta chef

"Hej! Jag heter Björn och leder Avidas utvecklingsteam sedan maj 2021. I utvecklingsteamet så jobbar vi med att förbättra och automatisera så mycket av Avidas processer som vi kan, för att både medarbetare och kunder ska få en smidigare och bättre upplevelse. Vi strävar efter att ligga i teknisk framkant, och att även förbättra våra egna processer och vårt kunnande. Alla utvecklare har stor egen frihet att komma med egna idéer och vi diskuterar mycket med varandra för att hitta den bästa vägen framåt, både tekniskt och funktionellt. Det vore toppen om du ville komma och bidra med just ditt kunnande och dina idéer till vårt team!"

Arbetsuppgifter

Som front end-utvecklare jobbar du framför allt med Avidas kundsidor som är en mycket viktig del. Det är där kontakten med kunderna sker och du kommer således att få arbeta med något som verkligen gör skillnad och som har betydelse. I dagsläget jobbar de flesta i teamet fullstack vilket gör att du kommer vara den som driver front end-arbetet. Avida vill gärna ha in en person både driver frontend-utvecklingen, vågar utmana och hjälpa övriga i teamet att bli ännu bättre. Det kommer finnas goda möjligheter att komma med egna idéer och har du dessutom kunskap inom UX/UI kommer det också att vara till nytta. Du kommer främst fokusera på frontend-utvecklingdär Avida använder Vue. Övriga tekniker är exempelvis .NET Core, SQL, Git, Entity Framework, LINQ m.fl.

Vi söker dig som

Förutom en gedigen utvecklarbakgrund ser vi det som viktigt att du har intresset av att förstå Avidas affär och bidra till att förbättra den genom att analysera de processer som finns idag och hur de kan utvecklas för att affärssidan ska kunna förenkla och förbättra sitt arbete. Vidare ser vi att du har…

  • Mångårig erfarenhet av frontend-utveckling med ramverk som Vue, Angular eller React
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

Övrig information

  • Start: enligt överenskommelse
  • Placering: Södermalm
  • Omfattning: Heltid
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Avidasönskemål är att alla frågor kring tjänsten hanteras av Academic Work. Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se samt rekryteringskoordinator Minna Loosaar, minna.loosaar@academicwork.se
  • OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Sök tjänsten genom att klicka på ”ansök här” nedan.

Vår rekryteringsprocess Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Avida Finans AB (Publ)

AVIDA FINANS AB (PUBL) Läs mer om Avida på deras hemsida: https://www.avidafinance.com/sv/start/

Bli direktrekryterad till Avida Finans AB (Publ)

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Johanna Sörell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100622

Ansök här