My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103326

Erfaren projektledare sökes till Trafikverket i Karlstad!

I det K-märkta huset i Inre hamn ligger fokus på prestigelöshet, laganda och trygghet för Sveriges befolkning ute på vägarna. Ta chansen att få in foten hos en av Sveriges mest attraktiva myndigheter!

Ansök här

Plats: Inre hamn, Karlstad

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: 17 juni 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Trafikverket är Sveriges ledande statliga aktör inom infrastrukturförvaltning och planering av vägar och järnvägar. De arbetar på 28 kontor runtom i Sverige utifrån ledorden "alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt". 2022 röstades Trafikverket fram som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och anledningarna till detta är många. Nu söker trevliga Karlstadkontoret förstärkning till Investering i form av en erfaren och duktig projektledare. Lockas du av tanken att arbeta som samhällsbyggare med infrastrukturprojekt hos Trafikverket så är denna tjänst för dig.

Som projektledare kommer du att ha en central roll där du tillsammans med Trafikverkets projektledare och på egen hand kommer att ansvara för att driva projektet framåt. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att innefatta att planera, genomföra och följa upp projektet samt projektorganisationen för att säkerställa att uppsatta mål och leveranskvalitéer nås. Du kommer även att vara delaktig i beslutsprocessen kring åtgärder, handlingsalternativ och resursanvändning inom ramen för projektet. Vid behov kommer du att rapportera omfattande tekniska ändringar och kostnadsfördyringar till överordnad chef. Det är också av yttersta vikt att du ser till att arbetet genomförs i enlighet med gällande lagar, regler, riktlinjer, förordningar och interna arbetsinstruktioner.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du som söker har en hög personlig mognad, en god samarbetsförmåga både gentemot kollegor samt externa parter och besitter ett pedagogiskt sätt att kommunicera. Du är en person som är noggrann och prioriterar att ha ordning och reda i dina processer och arbeten.

Du erbjuds

 • En tjänst på heltid som projektledare på uppdrag hos Trafikverket med anställning genom Academic Work
 • Ett uppdrag hos en attraktiv myndighet lokaliserat i vackra lokaler vid Inre hamn

Arbetsuppgifter

 • Leda projekt i varierade storlekar och komplexitet
 • Leda projekt utifrån Trafikverkets beprövade erfarenhet och etablerade metoder samt anpassa utifrån projektets specifika förutsättningar
 • Har omvärldskontakt med allmänhet, kommuner och andra intressenter
 • Aktivt arbete för att säkerställa måluppfyllnad och god ekonomi

Vi söker dig som

 • Har en högskoleutbildning som omfattar minst 180hp, alternativt annan utbildning tillsammans med erfarenhet som Trafikverket bedömer likvärdig
 • Minst ett års yrkeserfarenhet från vägplaneskedet alternativt bygghandlingsskede i befattning som projektledare, delprojektledare, uppdragsledare, projekteringsledare, teknikansvarig eller annan befattning som Trafikverket bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenheten ska ej vara äldre än 7 år
 • Minst ett års yrkeserfarenhet från väg- och/eller järnvägsentreprenad i befattning som platschef, arbetsledare, mätchef, byggledare, projektledare, delprojektledare eller annan befattning som Trafikverket bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenheten ska ej vara äldre än 7 år
 • Yrkeserfarenhet av budget, prognoser och ekonomisk uppföljning
 • Har B-körkort
 • Mycket god kommunikationsförmåga i svenska språket i både skrift och tal
 • Har goda kunskaper i Officepaketet

Kan vi inte utläsa från dina ansökningshandlingar att du uppfyller kraven kommer vi inte ha möjlighet att ta vidare kontakt.

Det är meriterande om du har

 • Teknisk inriktning på dina studier

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strategisk
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Madeleine Blom eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103326

Ansök här