info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099144

Erfaren säljare med entreprenörs anda till Start-Up i tillväxsfas

Bli en viktig del av en spännande start-up-resa! Brinner du för sälj och entreprenörskap och har ett självdriv som är svårt att stoppa? Då är det här din chans att vara med och bygga upp ett företag från grunden. Slösa ingen tid - skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Ansök här

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning dig som vill ta chansen att bli säljare och entreprenör inom ramen för en företagsinkubator. Du får vara med om att bygga bolag från grunden och bli en viktig medarbetare från start vilket är en unik möjlighet att bli entreprenör i en redan etablerad inkubator. Inkubatorn stödjer bolagen med administration, kapital, lokaler och rådgivning. Kontoret är beläget mitt i Stockholms city i vackra lokaler på United Spaces vid Centralstationen.

Bolagets verksamhet är en start-up inom ekonomitjänster och lösningar som riktar sig mot VDs och chefer i mellanstora bolag. Erbjudandet är en lösning som innehåller både bemanning och IT-stöd som tillsammans hjälper företag att bemanna och automatisera processer inom ekonomi.

I en växande start-up är det viktigt att kunna vara en säljande affärsutvecklare för att sen växa med bolaget och arbeta med personalfrågor, strategi och organisation i takt med att bolaget utvecklas.

Du erbjuds

 • En möjlighet att i framtiden få delägarskap
 • En spännande och utvecklande arbetsmiljö
 • Möjlighet att få bygga ett bolag på egna idéer med stöd från erfarna chefer
 • Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom Academic Work men ambitionen är att det kommer övergå till en anställning direkt hos företaget efter en tid

Arbetsuppgifter

 • Bygga upp en säljfunktion i bolaget samt hantera avtal och förhandlingar med kunder och underleverantörer
 • Tillsammans med underleverantörer och personal ta fram nya, smarta tjänster till kunderna
 • Utveckla goda relationer med kunder och löpande analysera marknadens behov för att förfina bolagets lösningar
 • Kravställa IT-utvecklingen mot systemutvecklare och designers
 • Coacha och utveckla kommande medarbetare i bolaget
 • Sälja bolagets tjänster

Vi söker dig som

 • Har en kandidatexamen inom lämpligt område
 • Gedigen erfarenhet av B2B sälj
 • Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i såväl tal som skrift, detta eftersom arbetet kommer förekomma på båda språken

Det är meriterande om du har

 • Har erfarenhet inom Start-Up eller snabbväxande miljö

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Nätverkande
 • Problemlösande
 • Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Amanda Deleca eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099144

Ansök här