My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099441

Erfarna montörer sökes till Rolling Mill i Smedjebacken!

Rolling Mill Service AB

Har du stort tekniskt intresse, god erfarenhet av montagearbete och är redo att ta klivet in i en ny spännande roll inom industri? Rolling Mill söker nu montörer som vill bli en del av deras härliga team i Smedjebacken. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Rolling Mill Service AB

Plats: Ludvika, Smedjebacken

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Rolling Mill har över 50 års erfarenhet av montage, service, underhåll och reparationer inom gruv-, stål- och valsverksindustrin, såväl i Sverige som internationellt och kan därmed klassa sig som experter inom området. I verkstaden på 3600 kvadratmeter i Smedjebacken arbetar ett team på cirka 40 montörer i en arbetsmiljö som präglas av familjär stämning där alla hälsar på alla. På grund av ökat behov söker de nu fler som vill bli en del av detta härliga team.

I rollen som montör kommer du bland annat få arbeta med montagearbete av gruvutrustning från A till Ö. Detta innebär att du är med på monteringsarbetet från grund till färdig produkt. Rollen innebär även felsökning och reparationer. Du kommer få arbeta såväl i den lokala verkstaden men även ute hos Rolling Mills kunder med exempelvis renovering av valsverksutrustning

Rollen erbjuder mycket frihet under ansvar där din närmsta chef litar på att du gör det du ska och därmed får du lägga upp dagen hur du själv behagar. Detta ställer krav på en ordningsam och noggrann person som lägger stor vikt vid att leverera ett väl utfört arbete. Vi ser att du har ett genuint intresse för branschen och har möjlighet att ta dig till arbetet måndag till fredag varje vecka där dagen startar mellan klockan 6 och 7.

Du erbjuds

 • En roll på heltid som montör hos expansiva och härliga Rolling Mill i Smedjebacken
 • En tjänst som startar som konsultuppdrag under 6 månader genom Academic Work för att sedan, vid gott samarbete, övergå till anställning hos Rolling Mill

Arbetsuppgifter

 • Montering, reparation och felsökning av gruvutrustning samt infrastruktur
 • Ritningsläsning

Vi söker dig som

 • Har god erfarenhet från industriverksamhet samt montagearbete
 • Har en god förståelse av svenska i tal och skrift
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Viss erfarenhet av ritningsläsning, gärna inom industri
 • Truck- och/eller traverskort
 • Erfarenhet av arbete inom hydraulik
 • Grundläggande förståelse av elscheman

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Inspirerande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Madeleine Blom eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099441

Ansök här