My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101687

Etteplan söker nu Embedded-utvecklare, är det du?

Etteplan Sweden AB

Lockas du av innovativ produkt- och mjukvaruutveckling och är redo att ta nästa kliv i karriären? Vill du dessutom vara en del av ett företag med ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher? Då har du nu chansen att bli Etteplans nya embedded-utvecklare i Jönköping! I rollen kommer du att få tillhöra ett kompetent och engagerat team i ett bolag med stort fokus på kompetensutveckling. Du kommer erbjudas varierande arbetsuppgifter och spännande uppdrag samt även ett generöst paket av förmåner. Skicka in din ansökan idag - vi jobbar med löpande urval!

Ansök här

Företag: Etteplan Sweden AB

Plats: Jönköping

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Etteplan är ett konsultbolag som är experter på teknisk design, mjukvara, inbyggda system och avancerad teknisk dokumentation. Bolagets innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter och med drygt 60 kontor utspritt i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder Etteplan en global affärsmiljö. Den tekniska bredden som Etteplan består av skapar en perfekt miljö för dig som ingenjör som vill utöka dina kunskaper inom ditt tekniska område.

Välkommen till en roll där varje linje kod har potentialen att göra en betydande påverkan och där du har möjligheten att bidra till en säkrare framtid inom olika branscher. Som embedded-utvecklare kommer du att få arbeta med kunder i många olika branscher, såsom automotive, medtech, industri och försvar. Din arbetsplats kan variera beroende på uppdrag, där du antingen sitter inhouse hos Etteplan eller ute hos din kund. I rollen kommer du att ha interna och externa kontaktytor där du kommer att jobba tillsammans med kundens utvecklingsteam samtidigt som du har interna samarbeten.

Etteplan arbetar aktivt med att säkerställa en god medarbetarnöjdhet, med ett stort fokus på personlig och professionell tillväxt. Bli en del av deras framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad. Tillsammans skapar vi en spännande framtid!

Du erbjuds:

 • Att bli en del av ett expansivt företag med familjekänsla där du får chans att påverka ditt arbete.
 • En arbetsgivare med kompetenta och engagerade medarbetare där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom branschen.
 • Möjligheten att arbeta med spännande företag i flera olika branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör inom ditt specialistområde.
 • En tjänst på ett tryggt bolag med stort fokus på kompetensutveckling och där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär inom bolaget.
 • Ett team med god sammanhållning där de gillar att umgås med varandra, vilket kan innebära allt ifrån att testa varandras hobbys till att äta middag tillsammans.
 • Trygga anställningsvillkor och generösa förmåner, exempelvis personalbil, utfyllnad av föräldralön och distansarbete.

Arbetsuppgifter

 • Programmering: Skapa kod för att styra hårdvaran i inbyggda system.
 • Hårdvarudesign: Utveckla eller integrera komponenter som processorer och sensorer.
 • Felsökning och testning: Identifiera och lösa problem i systemet genom tester.
 • Strömoptimering: Minska strömförbrukning, särskilt för batteridrivna enheter.
 • Integration och kommunikation: Koppla samman systemet med andra enheter eller nätverk.

Vi söker dig som

 • Har något års erfarenhet som embedded-utvecklare med kunskaper i C och C++.
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då du kommer att ha kundkontakt på svenska.
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då engelsktalande kunder förekommer.

Det är meriterande om du :

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT.
 • Är nyfiken och har en vilja att själv utvecklas och fortsätta din fördjupning inom Python, Git och Jira.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Etteplan Sweden AB

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige. Läs mer om Etteplan HÄR.

Bli direktrekryterad till Etteplan Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petra Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101687

Ansök här