info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099355

Euro Energy Components söker sin nästa tekniska säljare!

Euro Energy Components (EEC) har startat sin tillväxtresa och söker nu en driven teknisk säljare som vill hänga med på denna fantastiska resa. Här får du chansen att inte bara vara en del av företagets framgång, utan också vara en drivkraft bakom dess tillväxt. Om du trivs i en roll där du sätter kundrelationer i fokus samt trivs med mycket eget ansvar, kan detta vara den perfekta rollen för dig. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Euro Energy Components AB

Plats: Kungsbacka

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som teknisk säljare hos ECC kommer du att arbeta med försäljning av deras El-komponenter och säkerhetsprodukter. I denna nyckelroll är det avgörande att du inte bara har kunden i fokus, utan också förmågan att förstå deras verksamhet och behov för att skapa och upprätthålla långsiktiga affärsrelationer.

Din huvuduppgift i rollen kommer vara att självständigt identifiera affärsmöjligheter genom att engagera både befintliga och potentiella kunder. Du kommer att vara en central del av deras organisation och kommer att verka över hela Sverige. Rapportering kommer att ske direkt till VD:n i Kungsbacka, där även ditt kontor kommer att vara beläget.

Du erbjuds

 • Att bli del utav ett bolag som står inför en spännande tillväxtresa
 • Bra förmånspaket i form av friskvårdsbidrag, företagsmassage och flexibel arbetstid
 • Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans i en familjär miljö
 • En fri roll där du får stort eget ansvar genom att bearbeta befintliga kunder och med eget driv bygga upp nya kundrelationer och kundsegment

Arbetsuppgifter

 • Bearbetning av befintliga och nya kunder
 • Driva och ansvara för hela säljprocessen
 • Arbeta mot tydliga KPI:er och mål
 • Genomföra tjänsteresor för att möta kunder och utveckla affärsrelationer
 • Fokusera på att upprätthålla och vårda befintliga kundrelationer för att säkerställa långsiktig kundnöjdhet

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom el alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det kommer att användas i det dagliga arbetet
 • God systemvana med fördel inom ERP och CRM-system
 • Trivs i en resande tjänst
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har:

 • Branscherfarenhet
 • Erfarenhet av central-, och fördelningsstationsbyggnation
 • Erfarenhet av automationsteknik
 • Erfarenhet av AMS-arbete
 • Erfarenhet av PPE skydds-, och AMS-utrustning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Driven
 • Uthållighet
 • Självgående
 • Relationsskapande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Euro Energy Components AB

Euro Energy Components har framgångsrikt levererat högkvalitativa produkter, tjänster och konceptlösningar inom el och elsäkerhet i över 25 år. Tillsammans med kunderna tar EEC fram produkter och lösningar som leder till tidsbesparingar vid konstruktion & montering av ställverk & centraler. Därtill erbjuder Euro Energy smarta produkter så kunderna kan arbeta säkert med spänning (AMS) upp till 800kV.

EEC fokuserar på försäljning av el-komponenter och säkerhetsprodukter för industrier, energibolag och elgrossister. De betjänar följande huvudkundsegment: central- och ställverksbyggare, energibolag och deras underentreprenörer, tillverkningsindustrin samt elgrossister. Med över 20 leverantörer från olika delar av världen och egen tillverkning i Kina, säkerställer EEC mångfald och hög kvalitet.

Produktportföljen innehåller bland annat distributions-, och montagematerial som exempelvis last- och säkringslastbrytare, säkerhetsbrytare, kopplingsplintar och personlig skyddsutrustning (PPE) isolerande skor, handskar, verktyg och ljusbågskläder samt AMS (arbete med spänning) produkter för säkert arbete med spänningar upp till 800 kV.

Bli direktrekryterad till Euro Energy Components AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Grann eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgh03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099355

Ansök här