My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103064

Fältsäljare till JMS Vattenrening

JMS Vattenrening

För dig som är resultatfokuserad och självgående erbjuds en roll där du på egen hand bearbetar kunder och bidrar till JMS Vattenrenings fortsatta tillväxtresa. Vi går igenom ansökningarna löpande - sök rollen som fältsäljare redan idag!

Ansök här

Företag: JMS Vattenrening

Plats: Region Skaraborg

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Som fältsäljare hos JMS Vattenrening får du en spännande roll där du kommer att spela en nyckelroll i företaget. Du kommer du att bearbeta nya kunder och bidra till företagets fortsatta tillväxtresa genom att erbjuda anpassade vattenreningslösningar för hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter. I början kommer du att få skugga dina kollegor för att lära dig produktsortimentet och försäljningsprocessen.

Som fältsäljare på JMS Vattenrening kommer du att ha stor frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter inkluderar prospektering, bokning och genomförande av kundmöten, demonstration av produkter på plats hos kunden, uppföljning av kunder samt bygga starka relationer med dessa.

Du erbjuds

 • En roll med stor frihet under ansvar
 • Ett givande och socialt arbete
 • Möjligheten att plocka ut en tjänstebil

Arbetsuppgifter

 • Prospektering
 • Planera och genomföra löpande nyförsäljning
 • Med hjälp av utrustning demonstrera ute hos kund för att visa hur vattenkvalitén kan förbättras med hjälp av företagets produkter
 • Arbeta med uppföljning av kunder samt bygga starka relationer med dessa

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Innehar B-körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då språket förekommer i det dagliga arbetet Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av direktförsäljning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

JMS Vattenrening

JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Dem hjälper med allt från analys och installation till underhåll och service.

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. Idag finns dem på ett 20-tal orter över hela landet. JMS Vattenrening är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation.

Bli direktrekryterad till JMS Vattenrening

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofia Axelsson Örebro eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103064

Ansök här