Sökresultat
Annons-ID: 15097321

Fastighetsuthyrare till Svanen Fastigheter i Motala

Svanen Fastigheter

Drivs du av en kundkontakt och att hjälpa dina kunder att hitta deras drömbostad? Är du strukturerad och vill få möjlighet att växa i ett bolag? Då har du hittat rätt! Som uthyrare hos Svanen Fastigheter kommer du att få en varierad roll med breda kontaktytor där du ansvarar för hela uthyrningsprocessen från ax till limpa. Här får du även goda möjligheter till karriärsutveckling där du får ta dig an nya arbetsuppgifter och ansvarsområden. Låter det som att det är dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Svanen Fastigheter

Stad: Motala

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande sex månader provanställning.

Startdatum: Omgående/Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Svanen fastigheter är ett fastighetsbolag under tillväxt. Svanen förvaltar i dagsläget 39 fastigheter och i deras bestånd finns drygt 200 lägenheter, placerade i Motala, Ödeshög och Åtvidaberg. De strävar efter att kontinuerligt modernisera bostadshusen genom uppgraderingar, installation av effektiva energisystem och smart teknik. Med hjälp av dessa åtgärder har företaget som målsättning att ligga i framkant utifrån hållbarhet och erbjuda trivsamma hem till deras hyresgäster. Svanen Fastigheter bygger just nu ett kontor i centrala Motala där du kommer att utgå ifrån.

Du blir den som knyter samman alla trådar och skapar starka relationer med våra hyresgäster och andra intressenter. Här får du chansen att var den som styr hela resan från att välkomna nya hyresgäster till att hantera alla detaljer i bakgrunden. Du kommer ha nära samarbete med dina tre kollegor, som består av en fastighetsförvaltare, en fastighetsskötare samt en projektledare. Vi söker dig som gillar struktur i ditt arbete och som alltid bemöter kunderna med ett leende på läpparna.

Du erbjuds

 • En omväxlande roll i ett bolag under tillväxt
 • En platt organisation med korta beslutsvägar och där du blir en nyckelperson från dag ett
 • Stora utvecklingsmöjligheter att utvecklas inom företaget med möjlighet att ta sig an nya arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Ett företag som drivs av hållbarhet och arbetar för en hög miljöklassning på samtliga hyresrätter

Arbetsuppgifter: Som uthyrare kommer du arbeta med att driva uthyrningsprocessen från vakans/ledigt boende till uthyrd lägenhet. Du kommer att marknadsföra och annonsera lediga lägenheter, hålla i lägenhetsvisningar och besiktningar, skriva kontrakt med potentiella hyresgäster, hantera hyresgästfrågor, hantera uppsägningar samt sköta förvaltningsadministrationen kring detta. Du kommer att arbeta självständigt i uthyrningsprocessen samt i ett nära samarbete med fastighetsförvaltare och skötare.

Vi söker dig som

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service, försäljning, marknadsföring och/eller administration
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kundkontakt på svenska sker dagligen
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då kundkontakt kan förekomma på engelska
 • Har ett B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetslivserfarenhet som uthyrare eller mäklare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Nätverkande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Svanen Fastigheter

Läs mer om Svanen Fastigheter HÄR.

Bli direktrekryterad till Svanen Fastigheter

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här