My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100739

Förrådstekniker/Reservdelsadministratör till RS Integrated Supply

RS Integrated Supply Sweden AB

Rollen som förrådstekniker hos RS Integrated Supply passar dig som gillar ordning och struktur i en varierande roll där du får lära och växa på lång sikt. Du kommer att ingå i ett gäng med god stämning där du främst kommer att arbeta på godsmottagningen med att packa/ta emot varor, inventera, skicka beställningar och utföra viss fysiskt arbete i förråds- och lagermijö varvat med administrativa arbetsuppgifter såsom ”stock control” och orderhantering. Har du en god samarbetsförmåga, känsla för service och beskriver dig som en noggrann person tror vi att du kommer att trivas!

Ansök här

Företag: RS Integrated Supply Sweden AB

Plats: Södertälje

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Heltid, Arbetstider: 07:00-16:00

Startdatum: Arbetet alterneras mellan Snäckviken & Gärtuna

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

RS Integrated Supply är en stor global brittisk aktör inom Business Process Outsourcing och de befinner sig alltjämt i en stor expansionsfas. RS Integrated Supply hjälper företag bland annat med att hålla kundens produktion i gång på ett effektivt sätt genom att vara en exklusiv partner vad gäller förrådhållning, reparation, inköp av reservdelar samt genom sin expertis i produktionsflödet.

RS Integrated Supply har i dagsläget AstraZeneca i Södertälje (Snäckviken och Gärtuna) som kund och hit söker vi en förrådstekniker som för RS Integrated Supplys räkning ansvarar för reservdelslagret på AstraZeneca. I rollen kommer du att vara en viktig del i att arbeta standardiserat samt upprätthålla struktur och bidra till att förbättra arbetet i förrådet. Initialt kommer du att få lära dig godsmottagningen, där du ansvarar för godsmottag av order, skicka beställningar till kund (internt), tillplock av förberedande underhåll och inventering av artiklar. Arbetet sker i affärssystemet SAP. Såhär beskriver en framtida kollega tjänsten:

"Det bästa i mitt arbete är att det är så varierande, att jag får utvecklas och att det är go stämning i gruppen. Vi arbetar stationsvis där jag har fått lära mig nya stationer längs vägen och där jag nu efter 3 år har fått en mycket större förståelse för hur allting hänger ihop och det är häftigt!"

Du erbjuds

  • Kollektivavtal samt goda förmåner
  • Gedigen introduktion och en lärande roll
  • Möjlighet att arbeta i ett tight team med högt i tak och där du får vara med och påverka

Vi söker dig som

  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Har god datorvana, kunskaper i affärssystemet SAP ses som starkt meriterande
  • Har en god känsla för service
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Många leverantörer är internationella och RS Integrated Supply är ett bolag med huvudkontor i England
  • Vi blir extra intresserade om du har truckkort, men det är inget krav

För att lyckas i rollen ser vi att du gillar förändring och drivs av förbättringsarbete och tar egna initiativ till nya smarta lösningar. Här finns goda möjligheter att självständigt och med hjälp av andra utveckla förrådet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Rekryteringsprocessen omfattas även av ett alkohol- och drogtest.

RS Integrated Supply Sweden AB

RS Integrated Supply Sweden AB är en internationell industriell Business Process Outsourcing-organisation. RS Integrated Supply tillhandahåller outsourcade upphandlingar, P2P-transaktionsbehandlings- och förrådlokallösningar för underhåll, reparation och övervakning, varor och indirekta material, inklusive förbrukningsvaror och personlig skyddsutrustning ("PPE") och tillverkningsmontage. RS Integrated Supply är en ledningsbaserad och privatkapitalbaserad Management Buy Out ("MBO.")

Bli direktrekryterad till RS Integrated Supply Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Milly Ellqvist Weidstam eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100739

Ansök här